Κρούση της Νιουκάστλ για Κούτρη, αλλά…

Κρούση της Νιουκάστλ για Κούτρη, αλλά…

Η ερώτηση των Αγγλων για τον Κούτρη, το ενδιαφέρον του Μπενίτεθ για την απόκτησή του, αλλά και η ξεκάθαρη θέση του Ολυμπιακού για τις (μη) πωλήσεις.

Η Ρεν έκανε επίσημη επαφή, έμαθε τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού και στράφηκε στον πολύ φθηνότερο Γιαννούλη. Η Τζένοα έκανε επίσημη πρόταση, αλλά άκουσε το ηχηρό «όχι» των Πειραιωτών. Η Μαρσέιγ εμφανίστηκε πρόθυμη να προσφέρει χρήματα, τον Μήτρογλου και γενικά ένα περίπλοκο deal, το οποίο δεν δείχνει να προχωράει.

Κι όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, οι παραπάνω, δεν είναι οι μοναδικές ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Λεονάρντο Κούτρη. Καθώς πληροφορίες από την Αγγλία αναφέρουν ότι τις τελευταίες ώρες η Νιουκάστλ έκανε κίνηση για την απόκτηση του διεθνούς Ελληνα αριστερού μπακ, παράλληλα με τις επαφές της για τον δανεισμό του Ιταλού αμυντικού της Μονακό, Αντόνιο Μπαρέκα.

Αυτή τη στιγμή δεν είναι σαφές εάν οι «καρακάξες» έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση ή απλώς ζήτησαν να μάθουν τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού. Εκείνο που σημειώνεται από πηγές που γνωρίζουν την υπόθεση, ωστόσο, είναι ότι η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ ενδιαφέρονται ζεστά για τον παίκτη των Πειραιωτών. Καθώς αυτή τη στιγμή έχουν μόνο έναν αριστερό μπακ (Πολ Ντάμετ), έναν στόπερ που κατά συνθήκη παίζει και αριστερά (Κίαραν Κλαρκ), ενώ ο Ισπανός τεχνικός έχει στείλει στις ρεζέρβες τον (εκτός πλάνων) διεθνή Μαροκινό μπακ, Ασράφ Λαζάαρ!

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι μόλις χθες ο Ολυμπιακός παραδέχθηκε την ύπαρξη προτάσεων για πολλούς ποδοσφαιριστές του, ωστόσο, ξεκαθάρισε ότι κανείς δεν πωλείται. Εξάλλου, στόχος των Πειραιωτών είναι να διατηρήσουν όλους τους βασικούς ποδοσφαιριστές τους. Διότι δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι η μοναδική ελληνική ομάδα που βρίσκεται μέσα σε όλους τους στόχους της: Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Europa League.

Επίσης, το ότι ο Κούτρης και άλλοι ποδοσφαιριστές μπορεί να πωληθούν το καλοκαίρι είναι μια πραγματικότητα. Το λογικό. Αλλά για να πωληθούν θα πρέπει να φτάσει και ανάλογη πρόταση. Διότι είναι γνωστό ότι ο Ολυμπιακός δεν «σκοτώνει» την περιουσία του. Δεν δίνει τους παίκτες του κάτω από τον οικονομικό πήχη που έχει θέσει. Και αυτό ισχύει για όλους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ