Άρης: Εκτίει με Πανιώνιο οριστικά ο Σιώπης

Άρης: Εκτίει με Πανιώνιο οριστικά ο Σιώπης

Ο Έλληνας μέσος θα απουσιάσει από το παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής (17/02, 6 μ.μ.), όπως έκανε γνωστό και επίσημα η Super League.

Το ποινολόγιο των τριών επόμενων αγωνιστικών έδωσε στη δημοσιότητα η Super League μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της και μεταξύ των ονομάτων αναφέρεται και αυτό του Μανώλη Σιώπη.

Με την κίτρινη κάρτα που δέχτηκε στο 73’ της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό, ο Έλληνας μέσος συμπλήρωσε τις τέσσερις και έτσι θα πρέπει να εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής σε ένα από τα τέσσερα επόμενα παιχνίδια του Άρη. Οι άνθρωποι της ομάδας είχαν επιλέξει εξ’ αρχής να δηλωθεί στο προσεχές ματς με τον Πανιώνιο (17/02, 6 μ.μ.) για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος και φαίνεται πως επέμειναν στην αρχική τους απόφαση.

Ο 24χρονος αμυντικός χαφ προερχόταν από τραυματισμό στον αγώνα της Λιβαδειάς και πριν από την προγραμματισμένη απουσία του έχει μπροστά του τρία παιχνίδια για να βρει ρυθμό, το εξ’ αναβολής αυριανό εκτός έδρας με την Ξάνθη (31/01, 7 μ.μ.), το κυριακάτικο εντός έδρας με τον ΠΑΣ Γιάννινα (03/02, 7 μ.μ.) και της μεθεπόμενης Δευτέρας εκτός έδρας με τον Αστέρα Τρίπολης (11/02, 7.30 μ.μ.).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ