Οι παρατηρήσεις του Δώνη για το ματς με την ΑΕΛ και το Fair Play

Οι παρατηρήσεις του Δώνη για το ματς με την ΑΕΛ και το Fair Play

Ο Γιώργος Δώνης μίλησε στους παίκτες του Παναθηναϊκού για την εμφάνιση με τη Λάρισα (1-1) και έκανε ορισμένες παρατηρήσεις για την αντίδραση των παικτών του στο αμυντικό κομμάτι, αλλά και για τη μη τήρηση του Fair Play.

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να κερδίσει τη Λάρισα στο ΟΑΚΑ την περασμένη Κυριακή όπου αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1, χάνοντας έδαφος στη μάχη για την πεντάδα.

Ο προπονητής των πράσινων, Γιώργος Δώνης είχε έντονα παράπονα από τους παίκτες του κυρίως επειδή δεν τελείωσαν το παιχνίδι, καθώς η ΑΕΛ είχε μείνει με 10 παίκτες από το πρώτο λεπτό και ήταν μάλιστα και πίσω στο σκορ με 1-0.

Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε με τους ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού κι έκανε ορισμένες παρατηρήσεις κυρίως για την αντίδραση που είχε η άμυνα του Παναθηναϊκού, αλλά και για τη μη τήρηση του Fair Play.

Συγκεκριμένα, ο Δώνης ανέφερε μεν ότι αρκετές φορές οι αντίπαλοι μπορεί να πέφτουν υπερβολικά εύκολα στο έδαφος, ωστόσο τόνισε πως σε κάθε περίπτωση, η ομάδα θα πρέπει να τηρεί το fair play.

Όσον αφορά τις παρατηρήσεις στην άμυνα, ο τεχνικός του τριφυλλιού στάθηκε περισσότερο στη φάση του γκολ και μίλησε κυρίως στον Μαυρομμάτη, σημειώνοντας ότι πήγε χαλαρά στη φάση με τον Ντέλετιτς, επιτρέποντάς του να του κλέψει τη μπάλα και στη συνέχεια να πατήσει περιοχή και να σκοράρει το γκολ της ισοφάρισης της ΑΕΛ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ