Έξω Τόνσο, μέσα Ανάκογλου και Σαββίδης για Ξάνθη

Έξω Τόνσο, μέσα Ανάκογλου και Σαββίδης για Ξάνθη

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε με τον Αργεντίνο, λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα.

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό παιχνίδι της εμβόλιμης 15ης αγωνιστικής με την Ξάνθη (31/01, 7 μ.μ.) με μεσημεριανή προπόνηση και ο Σάββας Παντελίδης στη συνέχεια ανακοίνωσε την αποστολή με 18 παίκτες για το εκτός έδρας ματς. Ο Μάρτιν Τόνσο έμεινε εκτός, λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα, ενώ πέρα από τους Ντάνιελ Λάρσον και Λίντσεϊ Ρος και ο Κυριάκος Σαββίδης που επίσης αποκτήθηκε πρόσφατα θα βρεθεί στην πόλη της Θράκης, μαζί με τον Δημήτρη Ανάκογλου, που επιστρέφει μετά από μακροχρόνια απουσία 10 μηνών και επεμβάσεις στο γόνατό του.

Αναλυτικά, η ενημέρωση της ΠΑΕ αναφέρει:

«Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το μεσημέρι οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει της αυριανής -εξ αναβολής- αναμέτρησης με την Ξάνθη στο “Ξάνθη Arena” (31/01, 19:00), στο πλαίσιο της 15ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος “Super League Σουρωτή” της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας ανακοίνωσε την αποστολή (πριν από λίγη ώρα αναχώρησε για την πόλη της Θράκης), η οποία αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές, που είναι οι εξής:

Cuesta, Αναγνωστόπουλος, Mateo Garcia, Diguiny, Basha, Korhut, Martinez, Matilla, Larsson, Rose, Δεληζήσης, Σιώπης, Διαμαντόπουλος, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Ιντζόγλου, Ανάκογλου, Σαββίδης.

* Οι νεαροί ποδοσφαιριστές Χριστόφορος Δασκαλάκης της ομάδας Κ 16 και Χρήστος Χατζηιωάννου της ομάδας Κ 15 του ΑΡΗ κλήθηκαν στα αντίστοιχα ηλικιακά αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα (εθνική Παίδων)».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ