Ανακοίνωσε Βαζ ο ΟΦΗ

Ανακοίνωσε Βαζ ο ΟΦΗ

Τον Ρικάρντο Βαζ ανακοίνωσε ο ΟΦΗ με τον Πορτογάλο άσο να υπογράφει σε συμβόλαιο 2,5 ετών.

Παίκτης του ΟΦΗ είναι και επίσημα ο Ρικάρντο Βαζ, καθώς η ομάδα της Κρήτης έκανε γνωστή την απόκτηση του μέσω ανακοίνωσης.

Ο Πορτογάλος άσος ξεκίνησε την καριέρα του στην πορτογαλική, Εστορίλ, αλλά από το 2015 αγωνιζόταν στην ισπανική, Ρέους (ομάδα της Segunda Division), έχοντας φέτος 15 ματς και ένα γκολ.

Ο Βαζ υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών.

Δείτε την ανακοίνωση του ΟΦΗ:

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την απόκτηση του Ρικάρντο Βαζ για τα επόμενα 2,5 χρόνια. Ο Πορτογάλος ακραίος επιθετικός, γεννημένος στις 26 Νοεμβρίου 1994 αγωνίστηκε στην Estoril από το 2013 ως το 2015, με τη φανέλα της οποίας είχε τρεις συμμετοχές στη φάση των ομίλων του Europa league τη σεζόν 2014-15.

Στην ομάδα της πατρίδας του έμεινε ως τον Ιανουάριο του 2015, όταν και αποκτήθηκε από την ισπανική Reus Deportiu, με την οποία έπαιξε αρχικά στο πρωτάθλημα της Segunda B. Ως το φινάλε της σεζόν πρόλαβε να μετρήσει τρεις συμμετοχές, ενώ την επόμενη σεζόν αποτέλεσε βασικό στέλεχος του καταλανικού συλλόγου, με 27 συμμετοχές και τρία γκολ. Η Reus προβιβάσθηκε στη Segunda Division και στα επόμενα 2,5 χρόνια ο Βαζ έπαιξε συνολικά σε 49 αγώνες, όντας βασικό στέλεχος της ομάδας του.

Στην τρέχουσα αγωνιστική σεζόν ο Πορτογάλος άσος αγωνίστηκε σε 15 ματς, σκοράροντας μια φορά.

Ο Ρικάρντο Βαζ έχει ύψος 1.72 και αγωνίζεται κυρίως στο δεξί άκρο της επίθεσης.

Ρικάρντο, καλώς ήρθες στην οικογένεια του ΟΦΗ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ