Γιαννούλης: «Θα πάμε στα ντέρμπι για να τελειώσουμε τη δουλειά»

Γιαννούλης: «Θα πάμε στα ντέρμπι για να τελειώσουμε τη δουλειά»

Ο Δημήτρης Γιαννούλης μίλησε για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ τόνισε ότι ο Δικέφαλος θα πάει στα ντέρμπι για να τελειώσει το πρωτάθλημα.

Στο γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να τελειώσει την υπόθεση-τίτλου στα επερχόμενα ντέρμπι κόντρα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό στάθηκε ο Δημήτρης Γιαννούλης σε δηλώσεις που παραχώρησε μετά από το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στον ΠΑΣ.

Παράλληλα, ο Έλληνας αμυντικός τόνισε ότι είναι αρκετά αισιόδοξος για την προσωπική του απόδοση με την φανέλα του ΠΑΟΚ.

Δείτε όσα ανέφερε ο Δημήτρης Γιαννούλης στην NOVA:

«Κάναμε πολλές τελικές αλλά δεν σκοράραμε δεύτερο γκολ για να τελειώσουμε το ματς. Ο ΠΑΣ με μια τελική σκόραρε και εμείς ήμασταν λίγο άτυχοι. Αγχωθήκαμε λίγο στο τέλος, αλλά στο τέλος κερδίσαμε και αυτό είναι που μετρά.

Ο μεγαλύτερος αντίπαλος είναι ο εαυτός μας, αν είμαστε αυτοί που πρέπει δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Θα πάμε στα ντέρμπι για να τελειώσουμε τη δουλειά. Στόχος μας είναι να κερδίσουμε πρώτα την ΑΕΚ. Δεν μας αγχώνει κάτι. Θα συνεχίσουμε να δίνουμε τα πάντα μέχρι την τελευταία αγωνιστική για να πάρουμε το πρωτάθλημα»,

«Είχα λίγο άγχος και ήταν λογικό. Δεν ήταν δύσκολο να προσαρμοστώ. Το τιμ μού έχει εξηγήσει τα πάντα και σιγά-σιγά μπαίνω στο κλίμα. Στόχος μου ήταν να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ. Ήταν κάτι ξαφνικό, δεν το περίμενα και είμαι χαρούμενος που επέστρεψα.

Ενάμιση χρόνο στον Ατρόμητο άλλαξε και ποδοσφαιρικά, αλλά και σαν άνθρωπος. Έχω γίνει πιο μεστός, έχω περιορίσει τα λάθη μου και έχω πολλά να δώσω», πρόσθεσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ