Η απάντηση του Πετράκη στον Λουτσέσκου: «Δεν είπα στους παίκτες μου να κάνουν καθυστερήσεις»

Η απάντηση του Πετράκη στον Λουτσέσκου: «Δεν είπα στους παίκτες μου να κάνουν καθυστερήσεις»

Ο τεχνικός του ΠΑΣ, ξεκαθάρισε στη συνέντευξη Τύπου οτι ουδέποτε προέτρεψε τους ποδοσφαιριστές του να κάνουν καθυστερήσεις.

Ο ΠΑΟΚ και ειδικά ο Ραζβάν Λουτσέσκου τα είχαν με την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα, θεωρώντας ότι οι Γιαννιώτες έκαναν καθυστερήσεις στο ματς. Ο τεχνικός των φιλοξενούμενων Γιάννης Πετράκης υπεραμύνθηκε της ομάδας του, τονίζοντας ότι δεν έδωσε εντολή στους παίκτες του να κάνουν καθυστέρηση.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πετράκης:

«Εννοείται ότι η νίκη του ΠΑΟΚ είναι απόλυτα δίκαιη. Οι παίκτες μου έκαναν τεράστια προσπάθεια και θέλω να τους πω συγχαρητήρια. Θα μπορούσαν να πάρουν κάτι από αυτό το παιχνίδι. Κάνω 27 χρόνια τον προπονητή. Ποτέ κάποιος δεν έχει πει ότι είπα σε κάποιον παίκτη να κάνει καθυστέρηση και να πέσει. Μπορεί από το αίσθημα της αυτοσυντήρησης ή να υπάρχει κάποιο πραγματικό θέμα.

Δεν θυμάμαι πόσες φορές συνέβη αυτό. Εμείς σεβόμαστε τον ΠΑΟΚ, είναι μία ομάδα με πολύ κόσμο. Υπάρχει τεράστιος σεβασμός. Είναι έξω από τη δική μου φιλοσοφία όλο αυτό. Ο καθένας κρίνεται από αυτά που λέει κι από αυτά που κάνει. Δεν θέλω να σχολιάσω όσα είπε ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο καθένας κρίνεται…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ