Η κριτική των παικτών της ΑΕΚ

Η κριτική των παικτών της ΑΕΚ

Το «10» παρουσιάζει την κριτική των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ για το σημερινό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

Βασίλης Μπάρκας: Κατάφερε να μην έχει πολλή δουλειά απόψε. Και για αυτό βοήθησε πολύ ο Λεβαδειακός καθώς ήταν ακίνδυνος. Ωστόσο, έδειξε στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα με δύο λάθη με την μπάλα στα πόδια, ότι δεν είχε καθαρό και ήρεμο μυαλό.

Μιχάλης Μπακάκης: Ετρεξε πολύ από την δεξιά πλευρά, καθώς εκεί έπαιξε στην τριάδα των στόπερ. Μπόλικα ανεβάσματα και βοήθειες στον Γκάλο, ενώ επιχείρησε να γίνει και επικίνδυνος. Στο 69’ έκανε μια καλή σέντρα για τον Πόνσε που έκανε την κεφαλιά, ενώ επιχείρησε ανεπιτυχώς δύο φορές ψαλιδάκι.

Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι: Ως λίμπερο δείχνει πιο ήρεμος, μιας και τα δύο στόπερ κάνουν καλή δουλειά στο ανασταλτικό κομμάτι. Σήμερα δεν είχε δουλειά και στο 56’ είχε μια καλή κεφαλιά άουτ. Έδειξε να είναι κουρασμένος.

Ούρος Τσόσιτς: Από τους πιο κακούς στον αγωνιστικό χώρο. Δεν είχε καμία ηρεμία στην άμυνα και βοήθησε ελάχιστα τους μέσους στο κατέβασμα της μπάλας. Αρνητική παρουσία.

Ροντρίγκο Γκάλο: Ξανά διάθεση, ξανά αποτελεσματικότητα. Ο Βραζιλιάνος μπακ από δεξιά έφτιαξε στο 24’ το γκολ του Πόνσε, ενώ στο 4’ είχε κάνει ξανά το ίδιο για τον Αργεντίνο που σούταρε άουτ. Στο 80’ επιχείρησε σουτ που απέκρουσε ο Μπάγιτς. Στα τελευταία λεπτά ήταν κουρασμένος.

Νίκλας Χουλτ: Ο Σουηδός μπακ είχε στην αρχή του ματς διάθεση να βοηθήσει επιθετικά, αλλά η ΑΕΚ από την πλευρά του δεν έκανε ανεβάσματα. Δεν είχε βοήθειες από τον Τσόσιτς, ενώ δεν είχε και συνεργασίες με τον Κρίστιτσιτς. Στο τέλος έδειξε και αυτός σημάδια κούρασης.

Αλεφ: Ο Βραζιλιάνος μέσος… έπεσε στην μετριότητα της ΑΕΚ, παρότι επιχειρήσει με 2-3 περίτεχνες ενέργειες να «ξεκλειδώσει» την άμυνα-μαζινό του Καραγεωργίου. Στο 64’ είχε ένα δυνατό σουτ άουτ.

Νέναντ Κρίστιτσιτς: Ο Σέρβος χαφ της ΑΕΚ έπαιξε για πρώτη φορά βασικός και έδειξε καλή εικόνα στο πρώτο κομμάτι του αγώνα. Αγωνίστηκε ως αριστερό χαφ μπροστά από το Αλεφ και επιχείρησε αρκετές φορές κάθετες κινήσεις. Στο 27’ έκανε μια κάθετη στον Πόνσε που έχασε το τετ α τετ, ενώ στο β’ ημίχρονο έπεσε αρκετά. Έδειξε ότι δεν έχει ακόμη τις αντοχές για 90λεπτο και έτσι στο 72’ αντικαταστάθηκε.

Τάσος Μπακασέτας: Δεν ήταν ούτε σήμερα καλός. Ο Μπακασέτας έπαιξε ξανά δεξιά πίσω από τους επιθετικούς και δεν είχε καλή απόδοση. Ωστόσο, δύο φορές άγγιξε το γκολ. Στο 36’ είχε χαμένο τετ α τετ το οποίο απέκρουσε ο Μπάγιτς, ενώ στο 74’ ο κεραυνός του εκτός περιοχής έφυγε λίγο άουτ.

Μάρκο Λιβάγια: Πιθανότατα ο πιο αρνητικός παίκτης της ΑΕΚ στο γήπεδο και μάλιστα έχοντας ξεκουραστεί το Σαββατοκύριακο μιας και δεν έπαιξε με τον Πανιώνιο. Στο 11’ είχε μια ατομική ενέργεια με σουτ που έφυγε άουτ, όπως και το κρεμαστό από το κέντρο που επιχείρησε στο 28’. Με αυτά τα δύο προσθέστε και πολλά λάθη… Δεν έδειξε διάθεση και όρεξη να μπει στο ματς.

Εζεκίελ Πόνσε: Εκανε ξανά τη δουλειά του ο Πόνσε. Ένα γκολ για τη νίκη και το έβαλε ξανά αυτός. Στο 24’ ήταν εκεί που έπρεπε με κεφαλιά για να κάνει το 1-0, ενώ στο 4’ έχασε μια καλή ευκαιρία για να σκοράρει. Στο 27’ έχασε τετ α τετ από πλάγια, ενώ στο 69’ είχε μια κεφαλιά άουτ. Δούλεψε ξανά αρκετά πάνω στο παιχνίδι…

ΑΛΛΑΓΕΣ

Βίκτωρ Κλωναρίδης: Μπήκε στο 72’ στην θέση του Κρίστιτσιτς με τον Ουζουνίδη να τον διατηρεί στην θέση του Σέρβου, πίσω από τους Λιβάγια-Πόνσε με ελευθερία κινήσεων. Ωστόσο, είχε πολλά λάθη στις πρωτοβουλίες του και έδειξε εκτός ρυθμού…

Λούκας Μπογέ: Πέρασε στο παιχνίδι στο 82’ αντί του Πόνσε, αλλά δεν κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα του.

Χρήστος Αλμπάνης: Μπήκε στο ματς στο 90’ και δεν πρόλαβε να κάνει πολλά. Με άδεια την εστία δεν πρόλαβε μια καλή μπαλιά για να σκοράρει και τον πρόλαβε ο αμυντικός του Λεβαδειακού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ