ΑΕΚ: Ξεπέρασε τον Αραούχο ο Πόνσε

ΑΕΚ: Ξεπέρασε τον Αραούχο ο Πόνσε

Ο Αργεντινός με το γκολ που πέτυχε απέναντι στον Λεβαδειακό έφτασε τα 12 σε 18 αγωνιστικές, ενώ ο Αραούχο πέρσι είχε σκοράρει 11 γκολ σε ολόκληρο το πρωτάθλημα.

Ο Εζεκιέλ Πόνσε πήρε το… όπλο του και με ένα ακόμα γκολ στο φετινό πρωτάθλημα οδήγησε την ΑΕΚ στη νίκη επί του Λεβαδειακού με 1-0. Ο Αργεντινός φορ έβαλε φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του στο παιχνίδι με τους Βοιωτούς και χάρισε το τρίποντο της νίκης στους Κιτρινόμαυρους.

Αυτό μάλιστα ήταν το 12ο γκολ του 21χρονου στράικερ στη Σούπερ Λίγκα, με τον νεαρό επιθετικό να ξεπερνά τα γκολ που πέτυχε ο Αραούχο στο περσινό πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα, ο έτερος Αργεντινός σε ολόκληρο το πρωτάθλημα είχε σκοράρει 11 γκολ, ενώ ο Πόνσε έχει πετύχει 12 σε 18 αγωνιστικές!

Ο Λατινοαμερικάνος στράικερ έχει βρει τα πατήματά του και έχει μπροστά του άλλες 12 αγωνιστικές για να πετύχει ακόμα περισσότερα γκολ! Παράλληλα, έχει ξεπεράσει και σε ασίστ τον Αραούχο, καθώς έχει ήδη μοιράσει 4, ενώ ο «Τσίνο» πέρσι είχε δώσει 3 ασίστ.

Συνολικά ο Πόνσε τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε 27 παιχνίδια με την κιτρινόμαυρη φανέλα, στα οποία έχει 13 γκολ, ενώ ο Αραούχο πέρσι έπαιξε σε 41 αγώνες και είχε απολογισμό 14 γκολ. Αξίζει να σημειώσουμε ότι από τα 12 γκολ που έχει πετύχει ο Πόνσε στο πρωτάθλημα τα 5 είναι με κεφαλιά!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ