Μπακάκης: «Πιστεύω ότι θα κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ»

Μπακάκης: «Πιστεύω ότι θα κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ»

Τον αγώνα κόντρα στον Λεβαδειακό σχολίασε ο Μιχάλης Μπακάκης τονίζοντας ότι η Ένωση είχε αρκετές χαμένες ευκαιρίες, ενώ έκανε και το σχόλιο του για το ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Η ΑΕΚ επικράτησε του Λεβαδειακού με 1-0 και ο Μιχάλης Μπακάκης σχολίασε την επικείμενη αναμέτρηση, τονίζοντας τις πολλές χαμένες ευκαιρίες που είχε η Ένωση, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στο ντέρμπι Δικεφάλων στο ΟΑΚΑ της επόμενης αγωνιστικής.

Δείτε όσα ανέφερε ο Έλληνας αμυντικός της NOVA:

«Όταν έχουμε κάποιες ευκαιρίες και δεν τελειώνουμε ένα τέτοιο ματς δεν μπορούμε να ηρεμήσουμε. Θέλαμε να το τελειώσουμε πιο γρήγορα, αλλά έτσι όπως εξελίχθηκε ανά πάσα στιγμή μπορείς να δεχθείς κάποιο γκολ».

Για τη συνεργασία του με τον Γκάλο: «Με τον Ροντρίγκο έχουμε παίξει κι άλλες φορές. Σήμερα ήταν διαφορετικός ο ρόλος μου. Σήμερα με άφηνε περισσότερο να ανεβαίνω. Όλοι πρέπει να δίνουμε τα πάντα. Αυτό έκανα και εγώ και είμαι πολύ χαρούμενους που νικήσαμε σήμερα».

Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Δεν το σκεφτόμασταν. Θέλαμε τους τρεις βαθμούς και να συνεχίσουμε το σερί μέσα στο 2019. Την Κυριακή είναι ένα ντέρμπι, θα κριθεί στο πάθος και στη δύναμη. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και πιστεύω να το κερδίσουμε».

Για την εικόνα στο σημερινό ματς: «Υπήρχαν διαστήματα που παίξαμε καλά. Ο αγωνιστικός χώρος δεν μας βοήθησε. ΠροΠΑσπαθούμε να βγάλουμε αυτά που κάνουμε στην προπόνηση, αλλά όταν δεν βγαίνουν πρέπει να προσπαθούμε πάντα για τους τρεις βαθμούς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ