Πόνσε: «Δεν ξέρω που θα βρίσκομαι του χρόνου»

Πόνσε: «Δεν ξέρω που θα βρίσκομαι του χρόνου»

Ο Αργεντινός στράικερ τόνισε ότι είναι χαρούμενος για το γκολ που πέτυχε απέναντι στον Λεβαδειακό και δήλωσε ότι θέλει να σκοράρει και στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Εζεκιέλ Πόνσε μετά το γκολ που πέτυχε απέναντι στον Λεβαδειακό και τη νίκη της ΑΕΚ με 1-0.

Ο Αργεντινός στράικερ στις δηλώσεις που έκανε στο συνδρομητικό κανάλι ανέφερε ότι οι Κιτρινόμαυροι μέσα από τις νίκες αποκτούν αυτοπεποίθηση, ενώ παράλληλα τόνισε ότι νιώθει άνετα στην ΑΕΚ και επισήμανε ότι θέλει να σκοράρει και στο ντέρμπι που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πόνσε στη NOVA:

«Προσπαθώ να βοηθάω την ομάδα και να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό σαν να είναι η πρώτη φορά. Είμαι χαρούμενος για το βραβείο αλλά είμαι πιο χαρούμενος για τη νίκη ώστε να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση για το επόμενο ματς».

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Είναι επιθυμία σε προσωπικό επίπεδο για να σκοράρω. Περιμένουμε το παιχνίδι αυτό γιατί θέλουμε πολύ να παίξουμε».

Για το άγχος της ΑΕΚ: «Δεν μπορείς να κερδίζεις κάθε παιχνίδι με 4 και 5 γκολ. Μπορεί να γίνουν κάποια λάθη, αλλά δεν μας παίρνει τη χαρά για τη νίκη. Αποκτούμε αυτοπεποίθηση για το επόμενο παιχνίδι».

Για το πώς βλέπει το μέλλον: «Αισθάνομαι πολύ άνετα στην ομάδα, στην Αθήνα και με τον κόσμο της ΑΕΚ. Προσπαθώ να κάνω το καλύτερο. Δεν ξέρω που θα είμαι, αλλά προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό και να βοηθάω την ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ