Φεύγει και ο «Φέτφα», στην Ισπανία ο Ναουέλ, Μπέβερεν για Μασούρα

Φεύγει και ο «Φέτφα», στην Ισπανία ο Ναουέλ, Μπέβερεν για Μασούρα

Ο Ολυμπιακός ενημέρωσε τον Φετφατζίδη να βρει ομάδα, ενώ ο Αργεντινός ετοιμάζεται να ταξιδέψει στην Ισπανία για 6μηνο δανεισμό. Ο δανεισμός του Μασούρα και οι πιθανότητες παραμονής του Ανδρούτσου.

Ο Ολυμπιακός τρέχει να ολοκληρώσει τις τελευταίες του κινήσεις, με βασική προτεραιότητα τη μείωση των ποδοσφαιριστών του ρόστερ. Σύμφωνα με πληροφορίες του to10.gr, λοιπόν, οι Ερυθρόλευκοι εντείνουν τις επαφές για τις αποχωρήσεις-δανεισμούς των ποδοσφαιριστών που δεν υπολογίζονται να έχουν ενεργό ρόλο στην ομάδα του Μεγάλου Λιμανιού.

Ο Γιάννης Φετφατζίδης μπήκε στο κάδρο των αποχωρίσεων, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ενημερώθηκε να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Η κουβέντα που έχει γίνει αφορά σε δανεισμό ή μεταγραφή του. Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ το μεσημέρι της Τετάρτης, συζήτησε με τους Ερυθρόλευκους για το μέλλον του και αυτή την ώρα βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας και λύσης για το μέλλον του.

Από εκεί και πέρα, σε άλλη ομάδα θα συνεχίσει και ο Ματίας Ναουέλ. Ο Αργεντινός μάζεψε τα πράγματά του στο Ρέντη και ετοιμάζεται να «πετάξει» για την Ισπανία. Ο 22χρονος εξτρέμ έχει πρόταση για 6μηνο δανεισμό από την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, αλλά και από τις Χετάφε και Γρανάδα, με την ομάδα του Ριαθόρ να έχει το μεγάλο προβάδισμα.

Όπως έγινε γνωστό, πρόταση έφτασε και για τον Γιάννη Μασούρα. Ο 21χρονος δεξιός μπακ χαφ του Ολυμπιακού, που έχει ενημερωθεί ότι θα παραχωρηθεί δανεικός για έξι μήνες, έχει κινήσει το ενδιαφέρον της Μπέβερεν. Μάλιστα, οι Βέλγοι φέρεται να έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτηση του διεθνούς ποδοσφαιριστή. Κάτι που σημαίνει ότι είναι πιθανό να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις.

Τέλος, σε ό,τι έχει να κάνει με τον Θανάση Ανδρούτσο, δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποια ανατροπή. Ο Πανιώνιος πήρε φορολογική ενημερότητα και τον περιμένει στην Πλατεία. Ωστόσο ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θα έλεγε όχι στην παραμονή του 20χρονου μέσου στον Πειραιά. Αλλωστε και μόνο το γεγονός ότι του έδωσε χρόνο συμμετοχής κόντρα στη Λάρισα, με μόλις τρεις προπονήσεις, δείχνει πολλά, αναφορικά με το πόσο τον πιστεύει και τον υπολογίζει.

Ολα αυτά, βεβαίως, θα ξεκαθαρίσουν μέσα στις επόμενες 24 ώρες, καθώς η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου πλησιάζει στο τέλος της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ