Μαρτίνς: «Το σημαντικότερο είναι η ικανοποίηση του κόσμου»

Μαρτίνς: «Το σημαντικότερο είναι η ικανοποίηση του κόσμου»

Ο Πορτογάλος τεχνικός μετά τη νίκη με 4-0 απέναντι στη Λάρισα τόνισε ότι η ομάδα του έδειξε την ποιότητά της και επισήμανε ότι το πιο σημαντικό είναι ότι ικανοποιήθηκε ο κόσμος από την εμφάνιση του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός με μια φανταστική εμφάνιση διέλυσε με 4-0 την Λάρισα και χάρισε πλούσιο θέαμα στους φιλάθλους του που βρέθηκαν στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Μετά το τέλος του αγώνα ο Πέδρο Μαρτίνς τόνισε ότι η ομάδα του έδειξε την ποιότητά της και επισήμανε ότι το πιο σημαντικό είναι ότι ικανοποιήθηκε ο κόσμος από την εμφάνιση του Ολυμπιακού. «Είμαστε ικανοποιημένοι από την απόδοσή μας και το σημαντικότερο είναι ότι ικανοποιείται και ο κόσμος», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Οσον αφορά στην εκπληκτική εμφάνιση του Κώστα Φορτούνη, ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε ότι ο αρχηγός του Ολυμπιακού έπαιξε πολύ καλά και βοήθησε όλη την ομάδα.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Ήταν έαν πολύ καλό παιχνίδι. Ξεκινήσαμε δυνατά και είχαμε ποιότητα σε όλο τον αγώνα. Το γεγονός ότι παίζουμε συνεχόμενα παιχνίδια μας βοηθά απ’ ό,τι φαίνεται. Είμαστε ικανοποιημένοι από την απόδοσή μας και το σημαντικότερο είναι ότι ικανοποιείται και ο κόσμος. Ευθύνη μας να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, για να παίζουμε ανάλογα και στη συνέχεια. Ο Φορτούνης όπως και όλη η ομάδα έπαιξε πολύ καλά. Δείξαμε την ποιότητα μας. Όταν παίζει έτσι ο Κώστας, βοηθά όλη την ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ