Φορτούνης: «Το ποδόσφαιρο που παίζουμε αρέσει στον κόσμο»

Φορτούνης: «Το ποδόσφαιρο που παίζουμε αρέσει στον κόσμο»

Ο πρωταγωνιστής της εμφατικής νίκης του Ολυμπιακού επί της ΑΕΛ (4-0), Κώστας Φορτούνης σχολίασε στην αποτελεσματικότητα της ομάδας αλλά και το ποδόσφαιρο που παίζουν οι Ερυθρόλευκοι που αρέσει πολύ στον κόσμο τους.

Ο διεθνής επιτελικός μέσος του Ολυμπιακού, Κώστας Φορτούνης, έκανε χατ-τρικ στο άνετο 4-0 της ομάδας του επί της ΑΕΛ στο Γ. Καραϊσκάκης και σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τον τρόπο που παίζουν οι Ερυθρόλευκοι που όπως τόνισε αρέσει πολύ και στους φιλάθλους της.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA:

«Παίζουμε πολύ καλό ποδόσφαιρο και σκοράρουμε γρήγορα, κάτι που μας διευκολύνει. Έχουμε καλές παίκτες με ποιότητα που το κάνουν αυτό. Είμαι σε καλή κατάσταση, θέλω να βοηθάω την ομάδα και θα το συνεχίσω να το κάνω. Είναι το πρώτο μου χατ τρικ, είμαι χαρούμενος. Όταν παίζω με τον Γκερέρο, παίζω εγώ συνήθως πιο μπροστά και με βοηθά να πατάω πιο πολύ περιοχή.

Από την αρχή της χρονιάς, έχουμε δείξει πολύ καλά στοιχεία. Στα ντέρμπι παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο, τα χαλούσαμε λίγο στην τελική προσπάθεια, κάτι που όσο περνάει ο καιρός το έχουμε βελτιώσει, μας αρέσει το ποδόσφαιρο που παίζουμε και αρέσει και στον κόσμο».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ