Παναθηναϊκός : Δεν εμφανίστηκε ο Τσάβες – Θα ψάξει να απαλλαγεί η ομάδα

Παναθηναϊκός : Δεν εμφανίστηκε ο Τσάβες – Θα ψάξει να απαλλαγεί η ομάδα

Όπως σας είχε ενημερώσει to10.gr, ο Αργεντινός δεν γύρισε το Σαββατοκύριακο και οι πράσινοι εξετάζουν πλέον ακόμα και την παραχώρησή του.

Από την Πέμπτη to10.gr σας είχε ενημερώσει πως ο Αντρές Τσάβες δεν πρόκειται να επιστρέψει από την Αργεντινή ούτε μέσα στο Σαββατοκύριακο και πως είναι άγνωστη η ημερομηνία που θα αποφασίσει να γυρίσει στην Ελλάδα.

Κάτι που επιβεβαιώθηκε, αφού ο Αργεντινός δεν εμφανίστηκε και στον Παναθηναϊκό δεν έχουν την παραμικρή πληροφόρηση από την πλευρά είτε του ίδιου, είτε του ατζέντη του, για το πότε θα συμβεί αυτό. Ο Τσάβες ουσιαστικά δείχνει στον Παναθηναϊκό πως δεν υπολογίζει το παραμικρό, με αποτέλεσμα ο εκνευρισμός στους πράσινους να είναι έντονος και μάλιστα σε μια περίοδο που έχουν να αντιμετωπίσουν πάρα πολλά θέματα.

Έντονος είναι ο εκνευρισμός και του Μαρίνου Ουζουνίδη, ο οποίος βλέπει πως έχει να αντιμετωπίσει μια περίπτωση νέου Ιμπάρμπο. Ο Τσάβες αρχικά τον αγνόησε και στη συνέχεια αποχώρησε για την Αργεντινή χωρίς να τον ενημερώσει. Και ο Ουζουνίδης πρέπει να διαχειριστεί και αυτή την περίπτωση, μέσα στα δεκάδες θέματα που έχει να αντιμετωπίσει.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Παναθηναϊκός δεν δείχνει διατεθειμένος να δώσει στον παίκτη άφεση αμαρτιών και πλέον θα κινήσει τις διαδικασίες για να απαλλαγεί από την παρουσία του. Να καταφέρει, δηλαδή, να βρει κάποιον σύλλογο και να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή, αφού η συμπεριφορά του είναι αντι-επαγγελματική και κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος πως ακόμα κι αν μείνει, δεν θα κάνει τα ίδια στο μέλλον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ