Το «Top 10» του Πασχαλάκη στον ΠΑΟΚ (vids)

Το «Top 10» του Πασχαλάκη στον ΠΑΟΚ (vids)

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ετοίμασε ένα μίνι αφιέρωμα στον διεθνή τερματοφύλακα, ο οποίος επέκτεινε το συμβόλαιό του έως το 2022.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης θα είναι κάτοικος Τούμπας μέχρι το 2022 μετά την πρόσφατη επέκταση του συμβολαίου του.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τη βοήθεια του «PAOK TV» παρουσίασε τις 10 κορυφαίες στιγμές του διεθνή τερματοφύλακα με τη φανέλα του Δικέφαλου,  σε ένα απολαυστικό αφιέρωμα.

Έχει καθίσει κάτω από την εστία του ΠΑΟΚ 56 φορές. Έχει διατηρήσει ανέπαφη την εστία του 31 φορές. Σε κάποιες αναμετρήσεις είχε πολλή δουλειά. Σε άλλες χρειάστηκε να επέμβει μόλις μία. Πάντα όμως ήταν εκεί.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Δικέφαλο και το PAOK TV σας παρουσιάζει τις 10 κορυφαίες στιγμές του με τον Δικέφαλο.

10. Το στοπ στον Λόφτους-Τσικ

Στο Λονδίνο κόντρα στην Τσέλσι τίποτα δεν πήγε καλά για τον Δικέφαλο. Παρόλα αυτά ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης φρόντισε να κάνει μία επέμβαση σε σουτ του Λόφτους-Τσικ που προκάλεσε τον θαυμασμό ολόκληρης της ποδοσφαιρικής Ευρώπης. Ο συνδυασμός με τη βαριά ήττα την φέρνει τόσο χαμηλά στη λίστα.

9. Κόντρα σε… συμπαίκτη

Το παιχνίδι βρισκόταν στο 20′. Ο Παναθηναϊκός προσπαθούσε να βρει κάποιο γκολ για να πάρει το προβάδισμα. Ο Πασχαλάκης κλήθηκε να αντιμετωπίσει δύο… συμπαίκτες του. Ο Κάτσε έκανε τη σέντρα, ο Μυστακίδης εξαπέλυσε δυνατό σουτ εξ επαφής, αλλά ο κίπερ του ΠΑΟΚ ήταν εκεί για να βάλει τις βάσεις για μία ακόμα νίκη.

8. Απογείωση στη Βασιλεία

Τι κι αν το σκορ ήταν 0-3 υπέρ του Δικεφάλου. Τι κι αν η πρόκριση είχε ήδη κριθεί. Ο Πασχαλάκης αρνείται να βλέπει τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του σε κάθε περίπτωση. Έτσι στο τελευταία 10λεπτο της αναμέτρησης κόντρα στην Βασιλεία έκανε μία απίθανη επέμβαση σε εξ επαφής προσπάθεια.

7. Σταμάτησε τον Γκριμάλδο

Ο ΠΑΟΚ έφυγε από το Ντα Λουζ με θετικό αποτέλεσμα. Μία από τις κύριες αιτίες εκείνου του 1-1 κόντρα στη Μπενφίκα, ήταν και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης . Ο τερματοφύλακας του Δικεφάλου έκανε σωρεία επεμβάσεων, με κορυφαία εκείνη σε εξαιρετικό σουτ του Γκριμάλδο στο δεύτερο ημίχρονο.

6. Πασχαλάκης Vs Προμς

Σε ένα από τα συγκλονιστικότερα παιχνίδια της ευρωπαϊκής ιστορίας του, ο Δικέφαλος αν και βρέθηκε να χάνει με ο-2 από τη Σπαρτάκ Μόσχας έκανε την ανατροπή και στο ημίχρονο πήρε προβάδισμα με 3-2. Στην επανάληψη ήταν η ώρα να μιλήσει ο #TheGoldkeeper. Ο πολυδιαφημισμένος Προμς έστησε τη μπάλα στην άσπρη βούλα, αλλά ο Πασχαλάκης είχε την απάντηση.

5. Η ασίστ στον Πρίγιoβιτς

Η φάση ήταν εντυπωσιακή, αλλά και παράδοξη. Άλλωστε πόσο συχνά βλέπεις κανείς έναν τερματοφύλακα να βγάζει συμπαίκτη του τετ α τετ με βολέ. Ο Πασχαλάκης το έκανε κι αυτό. Σήκωσε το κεφάλι, είδε τον Πρίγιoβιτς και τον έβγαλε μόνο του με τον τερματοφύλακα της Βασιλείας.

4. Το σόου στην Τρίπολη

Ο ΠΑΟΚ πέρασε από την Τρίπολη με ένα εντυπωσιακό 0-3, με τρία γκολ στο δεύτερο μέρος. Και αν οι μεσοεπιθετικοί έκλεψαν την παράσταση στην επανάληψη, το πρώτο ημίχρονο ανήκε στον Αλέξανδρο Πασχαλάκη . Εδώ κάναμε μία εξαίρεση και βάλαμε δύο επεμβάσεις, μία μονή σε τετ α τετ και μία διπλή σε φάση διαρκείας.

3. Επέμβαση buzzer beater στο Καραϊσκάκη

Ο ΠΑΟΚ κρατούσε το προβάδισμα στο Καραϊσκακη μετά το αυτογκόλ του Βούκοβιτς. Ο Ολυμπιακός πίεσε για την ισοφάριση, αλλά έπεσε πάνω σε έναν εξαιρετικό Πασχαλάκη. Κορυφαία στιγμή του διεθνή κίπερ το στον Χασάν στο 90′ σε τετ α τετ.

2. Σίγησε το Κλεάνθης Βικελλίδης

Ο Γιουνές έστησε τη μπάλα στα 11 βήματα. Εκτέλεσε με δύναμη στο κέντρο της εστίας. Ο Πασχαλάκης με τα πόδια έδιωξε τη μπάλα μακριά, κράτησε το 1-1 και σίγησε ένα ολόκληρο γήπεδο στο παιχνίδι κόντρα στον Άρη στο Κλέανθης Βικελίδης.

1.Απόκρουση τίτλου στο ΟΑΚΑ

Ο Βιεϊρίνια είχε δώσει το προβάδισμα. Η ΑΕΚ στο τελευταίο 10 λεπτο ανέβασε την πίεσή της μήπως και καταφέρει να βρει ένα γκολ και να οδηγήσει τον τελικό στην παράταση. Στο 82′ ο Αραούχο πήρε τη μπάλα έξω από την περιοχή και έκανε ένα δυνατό, συρτό σουτ ανάμεσα σε πολλά σώματα. Ο #TheGoldkeeper ήταν και εκεί και έδιωξε σε κόρνερ κρατώντας ανέπαφη την εστία του και στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο ΟΑΚΑ.

Δείτε εδώ τα βίντεο από το site της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ