Μπακασέτας, Λαμπρόπουλος και Κλωναρίδης οι τυχεροί της ΑΕΚ

Μπακασέτας, Λαμπρόπουλος και Κλωναρίδης οι τυχεροί της ΑΕΚ

Στην κοπή πίτας της ΑΕΚ στάθηκαν τυχεροί οι τρεις ποδοσφαιριστές

Η ΑΕΚ έκοψε την πίτα της για το 2019 και τυχεροί ήταν τρεις ποδοσφαιριστές της Πρωταθλήτριας. Ο Τάσος Μπακασέτας, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος και ο Βίκτωρ Κλωναρίδης πέτυχαν το φλουρί στο κομμάτι τους και… πόζαραν με χαμόγελο μπροστά στον φακό.

Για την… ιστορία ο Μπακασέτας ήταν στους «κομμένους» του Δημήτρη Μελισσανίδη και επέστρεψε με νέο συμβόλαιο μέχρι το 2022, ο Λαμπρόπουλος παραμένει… εκτός και με αρκετή απόσταση ακόμη με την ΠΑΕ, ενώ ο Κλωναρίδης χθες άκουσε σκόρπιες αποδοκιμασίες στο τέλος μετά από λάθη του σε αρκετές προσπάθειες του στο ματς με τον Λεβαδειακό. Το λες και… σημειολογικό.

Και όλο αυτό διότι τα κομμάτια έδινε ο Δημήτρης Μελισσανίδης…

Τα φλουριά της πίτας των ποδοσφαιριστών έτυχαν το πρώτο στον Βίκτωρα Κλωναρίδη, που κέρδισε ένα ταξίδι στο εξωτερικό, το δεύτερο στον Τάσο Μπακασέτα, που κέρδισε ένα ταξίδι στην Ελλάδα και το τρίτο στον Βασίλη Λαμπρόπουλο (κέρδισε μια τηλεόραση), οποίος ήταν… διπλά τυχερός, καθώς σε αυτόν πήγε και το ποσό των 1.000 ευρώ της κλήρωσης που πραγματοποιήθηκε.

Τα φλουριά της πίτας του staff πήγαν στον υπεύθυνο του τμήματος αποκατάστασης Χρήστο Καρβουνίδη, ο οποίος κέρδισε μια κρουαζιέρα, στον γυμναστή Νίκο Πανουργιά και στον μεταφραστή της ομάδας Πάνο Αναστασόπουλο, με τους δύο τελευταίους να κερδίζουν από μια τηλεόραση.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν επίσης ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ευάγγελος Ασλανίδης, ο Α’ Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Μηνάς Λυσάνδρου, η αναπληρώτρια Γενική Διευθύντρια Αγγελική Αρκάδη, το μέλος του ΔΣ Κωνσταντίνος Μαρινάκης, ο Τεχνικός Διευθυντής Νίκος Λυμπερόπουλος, ο υπεύθυνος λειτουργείας του ποδοσφαιρικού τμήματος Βασίλης Δημητριάδης, ο Διευθυντής Επικοινωνίας Ανδρέας Δημάτος και η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων Ανθή Παπακώστα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ