Τσιμίκας: «Δίνουμε τα πάντα και ο κόσμος απολαμβάνει το ποδόσφαιρό μας»

Τσιμίκας: «Δίνουμε τα πάντα και ο κόσμος απολαμβάνει το ποδόσφαιρό μας»

Ο διεθνής μπακ μίλησε για την εμφάνιση του Ολυμπιακού απέναντι στη Λάρισα και έδωσε το σύνθημα για την «ερυθρόλευκη» αντεπίθεση.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και το επιβεβαίωσε απόλυτα με την εκπληκτική εμφάνιση που πραγματοποίησε απέναντι στη Λάρισα. Οι Ερυθρόλευκοι έβαλαν 4 γκολ στη θεσσαλική ομάδα και χάρισαν πλούσιο θέαμα στους φιλάθλους τους.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Κώστας Τσιμίκας μίλησε στην κάμερα του Olympiacos TV,  όπου μεταξύ άλλων τόνισε ότι οι Πειραιώτες δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό σε κάθε παιχνίδι και ο κόσμος απολαμβάνει το ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα.

Παράλληλα, ο διεθνής μπακ επισήμανε ότι όλοι στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο πιστεύουν στην ανατροπή και θα τα δώσουν όλα για να κατακτήσουν το πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Σε κάθε ματς προσπαθούμε να δώσουμε τα πάντα. Αυτό το βλέπει ο κόσμος και είναι ένα με εμάς. Εμείς πάντα δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Κάθε ματς είναι διαφορετικό. Χαιρόμαστε πάρα πολύ που το απολαμβάνει ο κόσμος και είναι πιο κοντά μας από κάθε άλλη στιγμή».

Για αν πιστεύει ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει την ανατροπή και να κατακτήσει το πρωτάθλημα: «Όλα τα παιδιά πιστεύουμε ότι μπορούμε να κατακτήσουμε τον τίτλο. Γι’ αυτό και το κυνηγάμε. Βλέπουμε κάθε ματς διαφορετικά. Για εμάς το καλύτερο είναι να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ