ΠΑΟΚ: Στα… ύψη η οψιόν αγοράς του Ολιβέιρα

ΠΑΟΚ: Στα… ύψη η οψιόν αγοράς του Ολιβέιρα

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να πήρε ως δανεικό τον Πορτογάλο χαφ από την Πόρτο, αλλά το καλοκαίρι για να τον αποκτήσει θα πρέπει να καταβάλει 12 εκατ. ευρώ στους Δράκους!

Ο Ιβάν Σαββίδης έριξε τη… βόμβα του και έφερε στον ΠΑΟΚ τον Σέρτζιο Ολιβέιρα! Ο Πορτογάλος χαφ ήρθε στην Ελλάδα το μεσημέρι, πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και το βράδυ ανακοινώθηκε και επίσημα από τους Ασπρόμαυρους.

Πρόκειται για μια πολύ σπουδαία μεταγραφή, η οποία δυναμώνει πολύ τη μεσαία γραμμή του ΠΑΟΚ, ενόψει των δύσκολων αναμετρήσεων που ακολουθούν σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης πρόσθεσε στο ρόστερ της έναν πολύ ποιοτικό παίκτη και ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει κάθε λόγο για να αισθάνεται ευτυχισμένος.

Ο Ολιβέιρα είναι ένας σπουδαίος παίκτης και έρχεται έτοιμος να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ να πετύχει τους στόχους του. Αναμφίβολα πρόκειται για μια τεράστια επιτυχία του Δικεφάλου, ο οποίος κατάφερε να κάνει δικό του έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή.

Ο 26χρονος άσος ήρθε ως δανεικός από την Πόρτο, ωστόσο, στη συμφωνία των δύο ομάδων υπάρχει και οψιόν αγοράς, η οποία προκαλεί… ζάλη! Σύμφωνα με πληροφορίες, για να αποκτήσει τον Ολιβέιρα ο ΠΑΟΚ στο τέλος της σεζόν θα πρέπει να καταβάλει στην Πόρτο 12 εκατ. ευρώ!

Ένα πολύ μεγάλο ποσό για τα ελληνικά δεδομένα, με τους ανθρώπους του Δικεφάλου, πάντως, να πιστεύουν πολύ στον διεθνή άσο και να αποδέχονται τις απαιτήσεις της Πόρτο. Η αξία του καθενός, ωστόσο, φαίνεται στο γήπεδο και στον ΠΑΟΚ ανυπομονούν να τον δουν να αγωνίζεται με την ασπρόμαυρη φανέλα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ