Παναθηναϊκός: Γκολ από Μπουζούκη σημαίνει… βαθμοί

Παναθηναϊκός: Γκολ από Μπουζούκη σημαίνει… βαθμοί

Όποτε ο νεαρός μέσος του Παναθηναϊκού βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα, οι πράσινοι δεν φεύγουν ηττημένοι από το γήπεδο.

Ακόμα μια νίκη που φέρει την υπογραφή του. Ακόμα τρεις βαθμοί που έρχονται από τα δικά του πόδια. Εντάξει, ο Γιάννης Μπουζούκης μπορεί να έκανε την… εύκολη δουλειά στο γκολ του Παναθηναϊκού στο Αγρίνιο. Ένα υπέροχο γκολ, που ήρθε μέσα από έναν εξαιρετικό συνδυασμό. Ο Χατζηγιοβάνης στον Μακέντα, ο Μακέντα παράλληλα στον Μπουζούκη, ο Μπουζούκης στα δίχτυα.

Αυτό ήταν το τέταρτο φετινό γκολ του νεαρού μέσου του Παναθηναϊκού. Και ήταν ακόμα ένα γκολ που βοηθάει την ομάδα του να πάρει βαθμούς. Στα τέσσερα παιχνίδια που ο Μπουζούκης σκοράρει, ο Παναθηναϊκός δεν έχει χάσει. Μετράει τρεις νίκες και μια ισοπαλία, η οποία ήρθε στο τελευταίο λεπτό με την Ξάνθη.

Η αρχή έγινε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Η βολίδα του Μπουζούκη στα Πηγάδια έφερε το «διπλό» στην Ξάνθη (1-0), ενώ την επόμενη αγωνιστική, ο νεαρός άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη με 3-1 επί της Λαμίας.

Έπειτα, πέρασε κάποιος καιρός μέχρι ο 20χρονος να δει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ, κάτι που συνέβη πριν από λίγες ημέρες στο παιχνίδι με την Ξάνθη. Το ωραίο τελείωμά του άνοιξε τον δρόμο για την… παρολίγον ανατροπή του ματς με τους Ακρίτες, για να ακολουθήσει το γκολ του Κολοβέτσιου και η… δραματική ισοφάριση του Κάστρο με πέναλτι στην τελευταία φάση (2-2).

Τελευταίος «σταθμός», μέχρι τον επόμενο φυσικά, το Αγρίνιο. Ο Μπουζούκης εκμεταλλεύτηκε την ωραία συνεργασία Χατζηγιοβάνη – Μακέντα και μετέτρεψε σε γκολ το γύρισμα του Ιταλού, δίνοντας ακόμη ένα τρίποντο στο τριφύλλι.

Τα τέσσερα γκολ του Μπουζούκη στο πρωτάθλημα έχουν φέρει 10 βαθμούς στον Παναθηναϊκό. Οι έξι εξ αυτών ήταν… άμεσοι, καθώς ο Μπουζούκης διαμόρφωσε αποτέλεσμα κόντρα στην Ξάνθη και τον Παναιτωλικό, ενώ το γκολ με τη Λαμία θεωρείται ως… έμμεση συνεισφορά, σε ένα ματς που σκόραραν και οι Κουρμπέλης και Εμμανουηλίδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ