Άνοιξε ξανά η κουβέντα ΑΕΚ-Σιμόες

Άνοιξε ξανά η κουβέντα ΑΕΚ-Σιμόες

Ο Πορτογάλος χαφ φέρεται να έχει στα χέρια του πρόταση από την Ένωση για ανανέωση του συμβολαίου του.

Μια ανατροπή ανάλογη με εκείνη που έγινε με τον Τάσο Μπακασέτα, φαίνεται πως είναι πιθανό να κάνουν η ΑΕΚ και ο Αντρέ Σιμόες.

Σύμφωνα με πληροφορίες που προέκυψαν τελευταια απο Πορτογαλία μερια, ο Νίκος Λυμπερόπουλος έχει μεταφέρει στον Σιμόες πως η πρόταση της ΑΕΚ είναι «ενεργή» ξανά και πως έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα θα είναι προς το συμφέρον και των δύο πλευρών να μείνει στην «Ένωση».

Κάτι που σύμφωνα πάντα με τους Πορτογάλους, έγινε τα προηγούμενα 24ωρα.

Μάλιστα αυτό που προκύπτει είναι πως ο υπαρχηγός της ΑΕΚ εξετάζει με ιδιαίτερη προσοχή τα δεδομένα που υπάρχουν. Με την προοπτική παραμονής στην Ένωση να έχει ωριμάσει περισσότερο από ποτέ στο μυαλό του.

Η ΑΕΚ πάντως έχει στείλει ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς τον Σιμόες. Προκειμένου να του δώσει να καταλάβει πως αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία του να παραμείνει στην ομάδα για τα επόμενα χρόνια, συνεχίζοντας παράλληλα τη ζωή του στην Ελλάδα. Που εξελίσσεται ιδανικά.

«Αντρέ, μην κλωτσήσεις την ευκαιρία. Όλοι ξέρουν ποιος είσαι και σε εκτιμούν. Μείνε εδώ και δε θα βγεις χαμένος», φέρεται πως ήταν το ξεκάθαρο μήνυμα που πήρε από τους ανθρώπους της «Ένωσης» ο Σιμόες, ο οποίος πλέον έχει ξανά το μπαλάκι στα χέρια του, αναφορικά με το μέλλον του στους πρωταθλητές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ