Οριστικά στον Άρη ο Φετφατζίδης

Οριστικά στον Άρη ο Φετφατζίδης

Με τη φανέλα του Άρη θα αγωνίζεται οριστικά στο δεύτερο μισό της σεζόν ο Γιάννης Φετφατζίδης.

Ο Γιάννης Φετφατζίδης αποχωρεί από τον Ολυμπιακό και θα συνεχίσει οριστικά την καριέρα του στον Άρη.

Το ενδιαφέρον των κίτρινων για τον Έλληνα μεσοεπιθετικό ήταν δεδομένο, με τη διοίκηση του Άρη να κάνει την ύστατη προσπάθεια της τελευταίες ώρες των μεταγραφών και εντέλει να καταφέρνει να τον πείσει να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός είχε ενημερωθεί από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού πως δεν είναι στις πρώτες επιλογές για το υπόλοιπο της σεζόν και ειδικά μετά τη μεταγραφή του Ζιλ Ντίας. Για αυτό τον λόγο ο Φετφατζίδης αποφάσισε να συνεχίσει στον Άρη, ενώ όπως όλα δείχνουν θα πάει στους κίτρινους με κανονική μεταγραφή κι όχι με δανεισμό, καθώς θα μείνει ελεύθερος. Η μεταγραφή επιβεβαιώνεται και από την ομάδα της Θεσσαλονίκης, που ολοκληρώνει μια σημαντική κίνηση στην προσπάθεια που κάνει να βγει στην πρώτη πεντάδα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 28χρονος μεσοεπιθετικός επέστρεψε το περασμένο καλοκαίρι στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, όμως δεν κατάφερε να πάρει φανέλα βασικού και να προσφέρει τα αναμενόμενα, παρά το γεγονός πως πήρε αρκετές ευκαιρίες από τον Πέδρο Μαρτίνς.

Ο «Φέτφα» σε 18 παιχνίδια με τη φανέλα των ερυθρόλευκων σημείωσε ένα γκολ, ενώ στο παρελθόν εκτός από τους ερυθρόλευκους, όπου έχει δύο θητείες (2009-13 και φέτος), ο διεθνής ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί και σε Τζένοα, Κιέβο Βερόνα και Αλ Αχλί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ