MVP της 15ης αγωνιστικής ο Κώστας Φορτούνης (pic)

MVP της 15ης αγωνιστικής ο Κώστας Φορτούνης (pic)

Ο Κώστας Φορτούνης ψηφίστηκε πολυτιμότερος παίκτης της 15ης αγωνιστικής από τους αναγνώστες του «10».

Ο Κώστας Φορτούνης έκανε πράγματα και θάματα στο ματς του Ολυμπιακού κόντρα στην Λάρισα όπου πέτυχε τρία γκολ και γενικά ήταν ο κορυφαίος του γηπέδου. Έτσι δικαιολογημένα οι αναγνώστες του «10» τον ανέδειξαν, με διαφορά από τον δεύτερο, σε MVP της 15ης αγωνιστικής της Superleague συγκεντρώνοντας το 58% των ψήφων.

Στη δεύτερη θέση του γκάλοπ με ποσοστό 22% βρέθηκε ο σκόρερ του Αρη στην Ξάνθη, ο Ματέο Γκαρσία ο οποίος φυσικά με το γκολ του βοήθησε τα μέγιστα στο να επιστρέψει ο Αρης στις νίκες μετά από ένα μεγάλο αρνητικό σερί που είχαν δημιουργήσει οι «κίτρινοι».

Τρίτος στην προτίμηση του κόσμου με 12% ήταν ο Τσούμπα Ακπομ ο οποίος αν και έχασε πέναλτι στο ματς με τα Γιάννενα ήταν πολύ κινητικός, μέσα στις φάσεις και δημιούργησε πολλά προβλήματα στην άμυνα της ομάδας του Γιάννη Πετράκη. Ο ίδιος εξάλλου κέρδισε και τα δύο πέναλτι του ΠΑΟΚ.

Ο Εκι Πόνσε με 5% ήρθε τέταρτος στην προτίμηση του κόσμου, με τον Αργεντινό να σκοράρει και πάλι και να χαρίζει τη νίκη στην ΑΕΚ κόντρα στον Λεβαδειακό ενώ πέμπτος με 3% βγήκε ο σκόρερ του Παναθηναϊκού στο Αγρίνιο, Γιάννης Μπουζούκης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ