Λάρσον: «Ήμασταν πιο αποφασισμένοι, φοβερός ο κόσμος»

Λάρσον: «Ήμασταν πιο αποφασισμένοι, φοβερός ο κόσμος»

Τις εντυπώσεις του από τη χτεσινή (31/01) νίκη του Άρη απέναντι στην Ξάνθη και την παρουσία των οπαδών της ομάδας στο γήπεδο μοιράστηκε ο Σουηδός.

Ο Ντάνιελ Λάρσον συμπλήρωσε μόλις μια εβδομάδα στον Άρη, όμως δείχνει να έχει εγκλιματιστεί όπως φαίνεται και από τη χτεσινή καλή του εμφάνιση στο νικηφόρο ματς με την Ξάνθη. Ο Σουηδός με δηλώσεις του αναφέρθηκε στη σημασία του θετικού αποτελέσματος για την ομάδα και έδειξε εντυπωσιασμένος από τους φίλους των κίτρινων που βρέθηκαν στο εκτός έδρας παιχνίδι.

Για τη νίκη κόντρα στην Ξάνθη: «Πολύ σημαντική για εμάς, τη χρειαζόμασταν. Βάλαμε γκολ νωρίς και αμυντικά ήμασταν σχεδόν τέλειοι. Είναι δύσκολο να πω αν άλλαξε κάτι από το ματς με τον Λεβαδειακό. Μάλλον ήμασταν πιο αποφασισμένοι. Πολλά ήταν εναντίον μας στο προηγούμενο ματς. Για να μιλήσω για τη δική μου παρουσία, πρέπει να αρχίσω να παίρνω αγωνιστικά λεπτά. Μελλοντικά ελπίζω να είμαι σε θέση να προσφέρω περισσότερα».

Για τις πρώτες του μέρες στην ομάδας: «Έχω πολύ καλές εντυπώσεις. Σήμερα δεν περίμενα αυτή την εικόνα από τον κόσμο σε εκτός έδρας ματς, ήταν φοβερός και μια ευχάριστη έκπληξη. Μέσα στην ομάδα διαθέτουμε μια εξαιρετική ομάδα ανθρώπων και ποδοσφαιριστών».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ