Ο Παντελάκης πιο… μπροστά από τον Οικονόμου

Ο Παντελάκης πιο… μπροστά από τον Οικονόμου

Ο μικρός τα πηγαίνει εξαιρετικά το τελευταίο διάστημα και αυτός είναι ο λόγος που έχει το προβάδισμα έναντι του Οικονόμου.

Ο Οικονόμου δεν ακολούθησε την αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, γεγονός που πυροδότησε διάφορες φήμες περί παραγκωνισμού του Έλληνα ποδοσφαιριστή από τον Δώνη.

Ο Οικονόμου δεν έχει καταγράψει αρκετές συμμετοχές φέτος με το τριφύλλι, καθώς δεν βρίσκεται μεταξύ των πρώτων επιλογών του Γιώργου Δώνη. Ωστόσο, δεν σημαίνει πως ο Δώνης δεν υπολογίζει καθόλου στον έμπειρο αμυντικό.

Ο Δώνης είχε προτιμήσει να πάρει μαζί του τον Παντελάκη στην αποστολή για το Αγρίνιο, αφήνοντας τον Οικονόμου εκτός. Το έκανε γιατί ο Παντελάκης αγωνίστηκε σε όλο το ματς με τη Λάρισα και είχε καλή παρουσία. Και θέλει να δώσει και σε αυτό το παιδί τις ευκαιρίες που έχουν πάρει άλλοι. Ο μικρός δείχνει εξαιρετικά στοιχεία, χρειάστηκε χρόνο για να προσαρμοστεί στα δεδομένα μιας μεγάλης ομάδας, αλλά πλέον δείχνει σαφώς πιο έτοιμος.

Πάντως, δεν αποκλείεται ο Οικονόμου να επιστρέψει στην αποστολή του αγώνα με τον Λεβαδειακό. Και είναι δεδομένο πως κανείς δεν… περισσεύει αυτή τη στιγμή στον Παναθηναϊκό, κάτι που έχει τονίσει ο Δώνης στους ποδοσφαιριστές του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ