Δίωξη στον Ολυμπιακό για την διαρροή

Δίωξη στον Ολυμπιακό για την διαρροή

Ο αναπληρωτής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε δίωξη για την διαρροή της ερυθρόλευκης ΠΑΕ. Άλλη μια... χρυσή σελίδα του ποδοσφαίρου της... εξυγίανσης.

Δίωξη κατά της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την διαρροή του περασμένου Σαββάτου άσκησε ο αναπληρωτής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Γιώργος Λαϊνης. Άλλη μια… εκλεκτή απόφαση στο ποδόσφαιρο της… εξυγίανσης, φτάσαμε στο σημείο να γίνονται διώξεις για… διαρροές. Και αν για την διαρροή του Ολυμπιακού ασκήθηκε δίωξη, δεν συνέβη το ίδιο για τις αντίστοιχες των ΠΑΕ, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Απαντήσεις εμπρηστικές που όμως όπως φαίνεται δεν ενοχλούν την ΕΠΟ του «δικού μας» κατά τον Ιβάν Σαββίδη, Γραμμένο.

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας λοιπόν ευαισθητοποιήθηκε με την… διαρροή του Ολυμπιακού την ώρα που δεν είχε δει προφανώς τίποτα όταν ο Λουτσέσκου με τους Σαιδάρη, Κωνσταντινίδη και φουσκωτούς είχαν πάει καροτσάκι στην Τρίπολη διαιτητή και βοηθούς.

Την ώρα που το μέλος του Δ.Σ. του ΠΑΟΚ και γιος του ιδιοκτήτη, Γιώργος Σαββίδης κάνει «πάρτι» στα σόσιαλ με εμπρηστικά μηνύματα αλλά κανείς δεν βλέπει τίποτα. Προφανώς δεν έχουν λογαριασμούς στα σόσιαλ…

Στο ποδόσφαιρο της… εξυγίανσης όπου η ΕΠΟ δεν ενημερώνει για νέους κανονισμούς που ισχύουν παγκοσμίως, στο ποδόσφαιρο της… εξυγίανσης που οι διαιτητές έχουν ποσοστό περίπου 50% επιτυχίας κάθε αγωνιστικής, το μόνο που πρέπει να συμβαίνει είναι να μιλάει κανείς, να μην ενοχλεί στο… θεάρεστο έργο της νέας εποχής του ποδόσφαιρου του Γραμμένου, του Περέιρα.
Ο Ολυμπιακός λοιπόν θα απολογηθεί στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ και κινδυνεύει με πρόστιμο 20.000 – 50.000 ευρώ.

Θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε την εξέλιξη και αυτής της υπόθεσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από την ΕΠΟ:

Από τον Aναπληρωτή Υπεύθυνο Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων ασκήθηκε Πειθαρχική Δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 20Α παρ.1, 2 και 3α, 25 παρ. 1 Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ