Μπακασέτας: «Μου ταιριάζει το 3-5-2 με τον Μάνταλο δίπλα μου»

Μπακασέτας: «Μου ταιριάζει το 3-5-2 με τον Μάνταλο δίπλα μου»

Ο Τάσος Μπακασέτας μίλησε για το νέο σύστημα της ΑΕΚ και το επικείμενο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ την Κυριακής.

Η ΑΕΚ το βράδυ της Κυριακής στο ΟΑΚΑ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο μεγάλο ντέρμπι, με στόχο να πάρει την πρώτη νίκη σε μεγάλο ματς φέτος. Ο Τάσος Μπακασέτας μίλησε σήμερα για το ντέρμπι και σχολίασε ότι η ομιλία του Δημήτρη Μελισσανίδη χθες αποτελεί έμπνευση, ενώ ανέλυσε και το 3-5-2 με τη δική του παρουσία και αυτή του Πέτρου Μάνταλου στον άξονα.

Αναλυτικά όσα είπε ο μεσοεπιθετικός της Eνωσης στην κάμερα της NOVA:

«Όλοι ξέρουμε τι σημαίνει ένα τέτοιο παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ είναι πρωτοπόρος. Το περιμένουμε όλοι. Έχει ιδιαιτερότητες το συγκεκριμένο παιχνίδι. Θέλουμε να δείξουμε ότι η εικόνα μας στα τελευταία ματς δεν ήταν τυχαία και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Πρέπει να δείξουμε στους εαυτούς μας ότι φέτος τους αδικήσαμε. Μία νίκη θα μας δώσει μεγάλη αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια», δήλωσε αρχικά ο Tάσος Μπακασέτας.

Για την επιστροφή του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ΑΕΚ: «Ακόμη δεν έχω πιάσει τα στάνταρ που είχα πριν σταματήσω από την ομάδα. Πλέον νιώθω πολύ καλύτερα στο γήπεδο. Σίγουρα μου λείπει ρυθμός. Με βοήθησε που έκανα προπονήσεις με την ομάδα. Όλα τα παιδιά ήταν φιλικά μαζί. Στο διάστημα που έπρεπε να παίξω σκέφτηκαν ότι δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Δεν ξέχασα το ποδόσφαιρο. Το μόνο πρόβλημα ήταν ο ρυθμός. Είμαι πολύ καλύτερα. Δεν έχω φτάσει εκεί που θέλω να είμαι. Αλλά όσο περνούν τα παιχνίδια νιώθω καλύτερα».

Για το 3-5-2 που παίζει τώρα η ΑΕΚ: «Μας ταιριάζει καλύτερα. Και για τα στοιχεία τα δικά μου και για εκείνα του Μάνταλου. Βέβαια υπάρχουν και κάποια στοιχεία που δεν μας ταιριάζουν. Εμείς παίζαμε πιο ελεύθερα. Τα δείγματα όμως είναι πολύ θετικά. Μπορεί να ήταν εύκολες νίκες, αλλά παίξαμε απέναντι σε δύσκολες ομάδες».

Για τον Κριστιτσιτς: «Είναι πολύ καλός παίκτης με πολλή ποιότητα. Θα μας βοηθήσει πολύ. Νιώθω πολύ καλά μέσα στο γήπεδο. Είναι παίκτης που χρειάζεται η ομάδα. Από τα πρώτα δείγματα έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία. Θέλει κι αυτός όμως χρόνο για να δείξει κι άλλα στοιχεία».

Για τη βαθμολογική διαφορά και αν υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά ποιότητας: «Σε καμία περίπτωση δεν το πιστεύω. Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλή ομάδα, όπως και ο Ολυμπιακός».

Για το αν είναι το γόητρο πάνω από τους βαθμούς: «Είναι πολύ σημαντικό. Μας έχει πειράξει το γεγονός ότι ακόμη δεν έχουμε κερδίσει ένα ντέρμπι. Έχουμε τους παίκτες να βγουν μπροστά. Το θέλουμε πάρα πολύ. Αν κερδίσεις ένα ντέρμπι αλλάζει όλη η ψυχολογία της ομάδας».

Για τα λόγια που τους είπε ο Δημήτρης Μελισσανίδης: «Είναι πολύ όμορφο συναίσθημα ο ιδιοκτήτης της ομάδας να βρίσκεται κοντά στους παίκτες με ο,τι έχει να κάνει αυτό. Κάποιες φορές έχει μιλήσει με σκληρή γλώσσα, αλλά άλλες φορές είναι δίπλα  μας και αυτό για εμένα είναι σημαντικό.

Περιμέναμε να έρθει να μας μιλήσει κάποιος. Είναι όμορφο πριν από τα ντέρμπι να έχεις κάποιον άνθρωπο, ο οποίος να ξέρεις ότι σε εμπνέει και να σου πει κάποια πράγματα. Μας άρεσαν πάρα πολύ τα λόγια που ακούσαμε, είναι η αλήθεια για το παιχνίδι της Κυριακής και ο κόσμος έχει δείξει ότι όταν παίζουμε με ψυχή και προσπαθούμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα μέχρι το τελευταίο λεπτό πάντα θα είναι δίπλα μας, αλλά αυτό δεν μας αρκεί.

Την Κυριακή θα παίξουμε με ψυχή αλλά θέλουμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Όλα αυτά που μας είπε ο πρόεδρος εμείς πρέπει να τα βάλουμε μέσα στο παιχνίδι μας και να μπούμε με αποφασιστικότητα στο ντέρμπι από τα πρώτα λεπτά. Θέλουμε και τον κόσμο στο πλευρό μας στο ντέρμπι, είμαστε σίγουροι ότι θα είναι. Ένας συνδυασμός πραγμάτων την Κυριακή θα μας κάνει να πάρουμε το παιχνίδι».

Για την ΑΕΚ που έχει να δεχτεί γκολ 669 λεπτά και τον ΠΑΟΚ που δεν έχει χάσει φέτος: «Θα υπερισχύσει η ομάδα που δεν έχει δεχτεί γκολ».

Για τον Κλωναρίδη και τις αποδοκιμασίες που δέχτηκε: «Και πέρυσι που είχε γίνει με είχε βρει αντίθετο. Ναι, δεν παίξαμε πολύ καλά, αλλά όταν ο αντίπαλος κλείνεται πίσω δεν είναι εύκολο. Οι αποδοκιμασίες μου έκαναν πολύ κακή εντύπωση.

Ο Κλωναρίδης ξεκίνησε εντυπωσιακά τη χρονιά και όποτε μπαίνει μέσα βοηθάει πολύ την ομάδα. Μας έχει βοηθήσει πολύ. Επίσης είναι ένα παιδί που ποτέ δεν έχει κακή συμπεριφορά. Ο κόσμος πρέπει να είναι δίπλα στον παίκτη που φορά τη φανέλα της ομάδας του. Το δύσκολο είναι η στήριξη όταν ένας ποδοσφαιριστής δεν παίζει καλά. Όλοι έχουν κακές μέρες στη δουλειά τους. Ο Κλωναρίδης έχει δείξει τι μπορεί να κάνει. Ελπίζω ότι από το ματς της Κυριακής αυτό θα αλλάξει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ