Αρης: Ανακοινώνει τον Φετφατζίδη

Αρης: Ανακοινώνει τον Φετφατζίδη

Στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του αναμένεται απόψε (1/2) ο 28χρονος μεσοεπιθετικός με τη σχετική ανακοίνωση από πλευράς Άρη να είναι θέμα ωρών.

Θέμα χρόνου είναι πλέον ο Γιάννης Φετφατζίδης να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα. Το απόγευμα της Παρασκευής (1/2) η μεταγραφή του 28χρονου μεσοεπιθετικού έκλεισε και τυπικά για τον Αρη και πλέον το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση.

Κάτι το οποίο αναμένεται να γίνει ακόμη και εντός της ημέρας (ή το πολύ το Σάββατο 2/2), με την ΠΑΕ να γνωστοποιεί τη συνεργασία της με τον «Φέτφα». Συγκεκριμένα, 0 διεθνής ποδοσφαιριστής έλυσε τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακού και αναμένεται απόψε στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον «Θεό του πολέμου»

Μένει βεβαίως να δούμε και τη διάρκεια της συνεργασίας των δύο πλευρών, καθώς αυτό ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει. Αν δηλαδή ο πρώην πλέον παίκτης του Ολυμπιακού θα υπογράψει ως το καλοκαίρι (με οψιόν περαιτέρω επέκτασης), η τελικά δεσμευθεί με τον Άρη για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Πάντως όπως αναφέρουν οι πληροφορίες το πιθανότερο είναι να υπογράψει αρχικά για ένα εξάμηνο.

Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για μια ποιοτική προσθήκη, με τον Σάββα Παντελίδη να έχει μία ακόμη λύση στην επιθετική του γραμμή του, κυρίως στα άκρα. Ο Φετφατζίδης θα αυξήσει τον ανταγωνισμό σε θέσεις που ο Άρης έχει ήδη αρκετή ποιότητα και πλέον θα αποκτήσει και «βάθος», κάνοντας τη διαφορά έναντι των ανταγωνιστικών του στη μάχη για την έξοδο στην Ευρώπη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ