Αποκάλυψη: «Όχι» Μαρινάκη σε 18.000.000 € για Σισέ!

Αποκάλυψη: «Όχι» Μαρινάκη σε 18.000.000 € για Σισέ!

To10.gr αποκαλύπτει το τρελό «όχι» του Βαγγέλη Μαρινάκη σε επίσημη προσφορά ύψους 18.000.000 για τον Σισέ! Προτάσεις πάνω από 50.000.000 € αρνήθηκε η ΠΑΕ για 8 παίκτες!

Κάθε μεταγραφική περίοδο ο Ολυμπιακός δέχεται προτάσεις για ποδοσφαιριστές του. Μεγάλες προτάσεις, σχεδόν για όλους τους παίκτες του. Αυτό που έγινε στη διάρκεια των 31 ημερών του Ιανουαρίου, ωστόσο, δεν είχε προηγούμενο! Με τις προσφορές που έφτασαν στον Πειραιά για τουλάχιστον 8 ποδοσφαιριστές (Σισέ, Καμαρά, Κούτρη, Ελαμπνελαουί, Μεριά, Φορτούνη, Γκιγιέρμε, Ποντένσε), να ξεπερνούν τα 50.000.000 €. Ποσά εκτός ελληνικής πραγματικότητας, αλλά… νορμάλ για τον Ολυμπιακό.

Σήμερα, ωστόσο, δεν θα ασχοληθούμε με τις υπόλοιπες προσφορές, αλλά μόνο με μία εξ αυτών. Η οποία αφορούσε στον Πάπε Αμπού Σισέ. Πρόταση που θα τον έκανε μία από τις ακριβότερες πωλήσεις στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ή καλύτερα, την ακριβότερη, μαζί με τα μπόνους που την ακολουθούσαν, όπως αναφέρουν πληροφορίες από τη Γερμανία!

Σύμφωνα με απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες, λοιπόν, γερμανική ομάδα προσέφερε στον Ολυμπιακό το εξωφρενικό ποσό των 18.000.000 €, για να αποκτήσει τον Σισέ. Όχι πρόταση στα… λόγια ή στο «ναι μεν, αλλά». Πραγματική πρόταση, επίσημη, κατατεθειμένη και με… εξωφρενικές λεπτομέρειες, που σταδιακά θα μπορούσαν να αυξήσουν το ποσό που θα έφτανε στους Πειραιώτες, σε σχεδόν 25.000.000.

Όπως προαναφέραμε, η προσφορά έφτασε από γερμανική ομάδα, η οποία «καιγόταν» να αποκτήσει κεντρικό αμυντικό και είχε ξεχωρίσει τον Σισέ εδώ και μήνες. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η αρχική προσφορά για τον Σενεγαλέζο στόπερ ξεπερνούσε κατά τι τα 10.000.000 €, ωστόσο απορρίφθηκε ασυζητητί από τους Ερυθρόλευκους. Οι αντιπροτάσεις συνεχίστηκαν, με την τελική προσφορά, το βράδυ του αγώνα με τη Λάρισα, να φτάνει τα 18.000.000!

Κι όμως, παρά την εξωφρενική προσφορά που έλαβε, ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποφάσισε να πει το μεγάλο «όχι» στους Γερμανούς, διατηρώντας τον Σισέ στον Ολυμπιακό! Απόφαση πρωτοφανής στα ελληνικά χρονικά, για ένα ποσό που ουσιαστικά έχει δοθεί μόλις μία φορά στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου (σ.σ. Ρέτσος)!

Μια τέτοια απόφαση προφανώς και δεν είναι εύκολη ή απλή. Τα χρήματα είναι τόσα πολλά, που και να παραχωρούσε ο Ολυμπιακός τον Σισέ, κανείς δεν θα μπορούσε να πει το παραμικρό. Κι όμως, ο Μαρινάκης αποφάσισε να μην αλλάξει τη σύνθεση του ρόστερ. Να μην αποδυναμώσει την αμυντική γραμμή των Ερυθρόλευκων. Και να αφήσει στα χέρια του Πέδρο Μαρτίνς τα καλύτερα «όπλα» για τη μάχη του πρωταθλήματος, του Κυπέλλου, αλλά και του Europa League.

Εξάλλου, αυτό που έχουμε αναφέρει πολλάκις και αποτελεί απτή πραγματικότητα, είναι ότι ο Ολυμπιακός δεν ξεπουλάει. Ούτε… πουλάει για να πουλήσει. Παραχωρεί τους (καλύτερους) ποδοσφαιριστές του μόνο εάν πιστεύει ότι μπορεί να τους αντικαταστήσει ή εάν υπερκαλυφθεί το ποσό που έχει θέσει ως «ταβάνι» στην αξία τους. Στην περίπτωση του Σισέ, λοιπόν, υπάρχει η άποψη ότι το ποσό θα ανέβει κι άλλο το καλοκαίρι. Ηδη, άλλωστε, έχουν γίνει κρούσεις με… καλοκαιρινή προδιάθεση, στις οποίες η κουβέντα γίνεται για ακόμη μεγαλύτερα νούμερα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ