Τζάτζος: «Ποιοτικός ο Άρης, ο Καρυπίδης ζει για την ομάδα και θέλει να πετύχει»

Τζάτζος: «Ποιοτικός ο Άρης, ο Καρυπίδης ζει για την ομάδα και θέλει να πετύχει»

Ο παλαίμαχος άσος του Άρη και της Ξάνθης ανέλυσε τη σημαντική νίκη των κίτρινων στα Πηγάδια και αναφέρθηκε γενικότερα στη φετινή ομάδα, αλλά και τον Θόδωρο Καρυπίδη δηλώντας αισιόδοξος.

Στο Yellow Radio 92.8, φιλοξενήθηκε ο πρώην παίκτης του Άρη και της Ξάνθης, Μάκης Τζάτζος. Ο παλαίμαχος άσος των κίτρινων αναφέρθηκε στην σπουδαία νίκη των Θεσσαλονικέων χθες (1/1) στα Πηγάδια, κάνοντας λόγο για δίκαιη νίκη.

Παράλληλα στάθηκε στην ποιότητα που διαθέτουν αρκετοί παίκτες του Άρη, ενώ ακόμη μιλώντας για τον Καρυπίδη τόνισε ότι μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ έχει φιλοδοξίες και πως θέλει να πετύχει

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάκης Τζάτζος:

Αρχικά για τον αγώνα ανέφερε: Ήταν ένα ωραίο παιχνίδι, ο κόσμος, ειδικά του Άρη που γέμισε το πέταλο ευχαριστήθηκε την ομάδα. Λίγες φάσεις, τις περισσότερες τις είχε ο Άρης και στο τέλος κέρδισε η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο.

Για αν ο Άρης έχει την ποιότητα να συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό: Φέτος ο Άρης δημιούργησε μια νέα ομάδα, τα πρώτα δείγματα ήταν ενθαρρυντικά και μας έκανε να πιστέψουμε ότι η ομάδα θα κάνει μια υπέρβαση παρόλο που άλλαξε 20 παίκτες.

Ανέβασε τις προσδοκίες και ανέβασε τον πήχη. Έκανε την κοιλιά, είχαμε αλλαγή προπονητή και το τελευταίο διάστημα υπήρχε μια γκρίνια. Χθες παρουσιάστηκε μια ομάδα πολύ καλά στημένη, δεν απειλήθηκε και έβγαινε μπροστά, έχει ποιότητα, και ο Ματέο, και ο Λάρσον και ο Κόρχουτ είναι ποδοσφαιριστές με ποιότητα. Στο κέντρο και ο Μπάσα και ο Σιώπης ήταν σε καλή κατάσταση, ουσιαστικά η Ξάνθη δεν απείλησε καθόλου, έδειξε να είναι ομάδα ο Άρης.

Πρέπει να δουλέψει ο Άρης, ο στόχος πρέπει να είναι η έξοδος στην Ευρώπη και να μην δώσουμε παραπάνω ελπίδες, ο κόσμος θέλει πάντα να κερδίζει και να πάει η ομάδα παραπάνω, αλλά αυτό δεν γίνεται σε τρεις μήνες.

Για τον Θόδωρο Καρυπίδη: Ζούσε για αυτό το παιχνίδι, το ήθελε πολύ, είχε άγχος πριν τον αγώνα και πανηγύριζε μετά. Ζει για την ομάδα, έχει φιλοδοξίες, θέλει να πετύχει, έχει μια πίεση, ο Άρης είναι…δύσκολο μαγαζί.

Για την πίεση που υπάρχει: Πρέπει όσοι είναι δίπλα στην ομάδα να βοηθάνε με την πίεση, πρέπει να υπάρχουν φυσικά στόχοι και απαιτήσεις, αλλά θα πρέπει να αντιληφθούμε ότι οι ομάδες δεν χτίζονται σε μια μέρα.

Για το τι άλλαξε σε σχέση με τον αγώνα με τον Λεβαδειακό: Ποδοσφαιρικά μπορούμε να πούμε πολλά, συμβαίνει αυτό, το θέμα είναι ότι η ομάδα άλλαξε όλο το ρόστερ, θα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα, το θέμα είναι πόσο δυνατοί θα είναι στην ομάδα για να μπορεί να ξεπερνάει τις δύσκολες στιγμές του και να αποφορτίζει την πίεση.Ο Άρης θα πρωταγωνιστεί, αυτό είναι δεδομένο, αλλά θα πρέπει όλοι οι άλλοι που είναι κοντά στον σύλλογο να βοηθάνε.

Για το ότι μετά από καιρό ο Ματέο Γκαρσία έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι: Είναι βαρόμετρο για τον Άρη ο Ματέο Γκαρσία, είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής που απλώς είχε μια κοιλιά. Όταν μιλάμε για ένα παιδί 22 χρονών που είναι σε ρόλο πρωταγωνιστή πρέπει να τα περιμένουμε αυτά. Όπως επίσης και ο Μαρτίνες που μπήκε και ήταν εξαιρετικός, έβγαζε την ομάδα μπροστά, είχε ατομικές ενέργειες.

Για το αν ο Άρης θα μπορούσε να βρίσκεται και ακόμη ψηλότερα: Είχε πολλούς τραυματισμούς και ατυχίες η ομάδα, έχει ποιότητα για να διεκδικήσει τον στόχο της Ευρώπης και πιστεύω ότι θα τα καταφέρει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ