«Έμεινε στον ΠΑΟΚ με λιγότερα χρήματα ο Χατσερίντι»

«Έμεινε στον ΠΑΟΚ με λιγότερα χρήματα ο Χατσερίντι»

Ο Εβγέν Χατσερίντι έμεινε στην Τούμπα καθώς δεν μπόρεσε να βρει ομάδα στο εξωτερικό για να συνεχίσει την καριέρα του και σύμφωνα με Ουκρανό δημοσιογράφο αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ρίξει και τις ετήσιες απολαβές του.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Ουκρανός δημοσιογράφος, Ιγκόρ Μπούρμπας, οι επιτελείς του Δικεφάλου, από την στιγμή που δεν μπόρεσε να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα την προοπτική να μείνει στην Τούμπα μέχρι το καλοκαίρι με πολύ λιγότερα χρήματα. Οι Ασπρόμαυροι του πρότειναν να διακοπεί η συνεργασίας τους, όμως ο Ουκρανός δεν ήταν θετικός.

«Ο ΠΑΟΚ και ο Χατσερίδης δε συμφώνησαν για το τέλος της συνεργασίας του, με τον παίκτη να συνεχίζει και να λαμβάνει ένα ποσό που είναι 5 φορές μικρότερο από το προβλεπόμενο του συμβολαίου. Άτυχη κατάληξη για τον παίκτη αν σκεφτεί κανείς ότι πέρσι στη Ντιναμό Κιέβου δεν πληρωνόταν καθόλου», ανέφερε με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο Ουκρανός δημοσιογράφος, Ιγκόρ Μπούρμπας για τον συμπατριώτη του Εβγέν Χατσερίντι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ