ΑΕΚ: Αμετακίνητος ο Σιμόες

ΑΕΚ: Αμετακίνητος ο Σιμόες

Παραμένει μέχρι στιγμής η απόσταση μεταξύ ΑΕΚ και Αντρέ Σιμόες.

Από την 25η Νοεμβρίου, ημέρα που ο Δημήτρης Μελισσανίδης μπήκε στα αποδυτήρια των Σπάτων μία ημέρα μετά την ήττα στο Αγρίνιο και σήμερα, η ΑΕΚ… γύρισε μία από τρεις υποθέσεις των «κομμένων».

Ο Τάσος Μπακασέτας με πρωτοβουλία του μείωσε την απόσταση με την ΑΕΚ και εν τέλει υπέγραψε νέο συμβόλαιο μέχρι το 2022 με ελαφρώς μειωμένες αποδοχές. Ο Αντρέ Σιμόες και ο Βασίλης Λαμπρόπουλος όμως παραμένουν εκτός ομάδας. Και αν για τον τελευταίο η δυσαρέσκεια από πλευράς του είναι έκδηλη για την άδικη συμπεριφορά εκ μέρους της διοίκησης, για τον Πορτογάλο χαφ τα δεδομένα είναι διαφορετικά.

Τα τελευταία 24ωρα επιχειρήθηκε προσέγγιση εκ μέρους της ΑΕΚ με την πρώτη πρόταση της να μπαίνει ξανά στο τραπέζι. Πρώτος χρόνος με αποδοχές περίπου στις 400.000 ευρώ και κάθε χρόνο να ανεβαίνει. Όμως οι μέχρι στιγμής ενδείξεις της πλευράς του Σιμόες δείχνουν ότι παραμένει αμετακίνητος.

Ο Πορτογάλος χαφ τον προσεχή Δεκέμβρη θα είναι 30 και ξέρει ότι αυτό θα είναι το καλύτερο και μεγαλύτερο συμβόλαιο της καριέρας του μετά τις πολύ καλές εμφανίσεις του με την ΑΕΚ από το 2015. Για αυτό και επιθυμεί συμβόλαιο που θα είναι κοντά στις 550.000 ευρώ-600.000 ευρώ.

Είχε ξεκινήσει όταν ήρθε από τις 90.000 ευρώ και έφτασε να παίρνει 300.000 ευρώ, ενώ έγινε και αρχηγός της και κατέκτησε μαζί της Πρωτάθλημα και Κύπελλο. Και τώρα περιμένει την… εξαργύρωση για όλα αυτά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ