Ρόουζ: «Πρώτη φορά έπαιξα σε εκτός έδρας αγώνα με τόσους οπαδούς»

Ρόουζ: «Πρώτη φορά έπαιξα σε εκτός έδρας αγώνα με τόσους οπαδούς»

Εντυπωσιασμένος από τον κόσμο του Άρη στην αναμέτρηση με την Ξάνθη δήλωσε ο νέος στόπερ της ομάδας.

Για το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Άρη στο ματς με την Ξάνθη, που συνοδεύτηκε από νίκη, και τη συνεργασία με τον παρτενέρ του στο κέντρο της άμυνας, Γιώργο Δεληζήση, μίλησε ο Λίντσεϊ Ρόουζ. Ο 27χρονος Γάλλος αναφέρθηκε και στην παρουσία των φίλων της ομάδας στο εκτός έδρας παιχνίδι, δείχνοντας ανυπόμονος να ζήσει την ατμόσφαιρα του Κλεάνθης Βικελίδης στο αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα (03/02, 7 μ.μ.).

Για τον παιχνίδι στην Ξάνθη: «Ήταν ένα φανταστικό παιχνίδι. Πρώτη φορά στη ζωή μου έπαιξα σε εκτός έδρας αγώνα με τόσους πολλούς οπαδούς, ήταν εκπληκτικό. Όλοι παίξαμε με πάθος, δυνατά και είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη της ομάδας. Είμαι ικανοποιημένος με την απόδοσή μου. Δεν δεχθήκαμε γκολ και κερδίσαμε. Για μένα ήταν μια τέλεια βραδιά».

Για τον τρόπο συνεννόησης με Γιώργο Δεληζήση: «Μιλούσα πολύ μέσα στον αγώνα με τον Δέλη. Δεν έχουμε χημεία ακόμη, αλλά έκανε και αυτός καλή εμφάνιση. Όλα είναι ωραία στον Άρη, χαίρομαι που είμαι σε μια καλή ομάδα. Μιλούσαμε στα αγγλικά και στα ελληνικά με τον Δέλη. Μου αρέσει και το ελληνικό πρωτάθλημα και για να προσαρμοστώ κατάλληλα, είναι σημαντικό για εμένα και την ομάδα να μάθω να μιλάω τη γλώσσα».

Για το κυριακάτικο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα παίξουμε εντός έδρας. Φαντάζομαι τι ατμόσφαιρα θα δημιουργήσουν οι οπαδοί στο γήπεδο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ