Βέρα: «Ήρθα για τον κόσμο, θα παλέψουμε πολύ σκληρά»

Βέρα: «Ήρθα για τον κόσμο, θα παλέψουμε πολύ σκληρά»

Η διοίκηση του ΟΦΗ παρουσίασε τον νέο προπονητή της ομάδας, Χάιμε Βέρα με τον Χιλιανό τεχνικό και πρώην άσο του ΟΦΗ να κάνει ιδιαίτερη αναφορά στους φιλάθλους του συλλόγου.

Η εποχή Χάιμε Βέρα (αλλά και Αλεχάντρο Ίσις) ξεκίνησε και επίσημα στον ΟΦΗ, με την παρουσίαση που πραγματοποιήθηκε σήμερα από την διοίκηση του συλλόγου. Οι δύο πρώην παίκτες της ομάδας του Ηρακλείου αναλαμβάνουν τα «ηνία» του ΟΦΗ σε μια πολύ δύσκολη περίοδο και ο Βέρα, ο οποίος θα είναι ο προπονητής (με βοηθό τον Ίσις), έκανε ιδιαίτερη αναφορά στους φιλάθλους της ομάδας.

«Ξέρω πολύ καλά την ιστορία του ΟΦΗ και ξέρουμε ότι η ομάδα δεν είναι καλά. Ήρθαμε για τον κόσμο του ΟΦΗ, γιατί η ομάδα θέλει δουλειά» υποστήριξε χαρακτηριστικά ο νέος προπονητής της ομάδας της Κρήτης και πρόσθεσε: «Χρειαζόμαστε την βοήθεια όλων για να πετύχουμε τον στόχο μας. Για να βγάλουμε την ομάδα από την δύσκολη θέση και να μείνουμε στην κατηγορία.

Θα παλέψουμε πολύ με τους παίκτες για να τα καταφέρουμε. Εμένα στόχος μου είναι να παίξουμε και καλή μπάλα. Αυτό μου άρεσε να κάνω ως παίκτης αυτό μου αρέσει και σαν προπονητής, αυτή είναι η φιλοσοφία».

Ίσις: «Νιώθουμε σαν στο σπίτι μας»

Στο ίδιο μήκος κυμάνθηκαν και οι δηλώσεις του Αλεχάντρο Ίσις, ο οποίος επισήμανε για την επιστροφή του στην ομάδα του Ηρακλείου.

«Γνωρίζουμε όλοι ποιος είναι ο στόχος της ομάδας και θα προσπαθήσουμε με αγάπη και καρδιά. Χρειαζόμαστε την βοήθεια όλων για να πετύχουμε τον στόχο της παραμονής. Είχα δει τον ΟΦΗ αλλά όχι τόσο πολύ. Η ομάδα θέλει δουλειά και δεν είναι σωστό να πω δημόσια τι χρειάζεται να αλλάξει.

Εδώ πάντως νιώθουμε σαν στο σπίτι μας. Όταν μας έγινε η πρόταση για να έρθουμε στον ΟΦΗ δεν χρειάστηκε να το σκεφτούμε και πολύ. Ο Χάιμε έχει μια κόρη που γεννήθηκε εδώ κι εγώ έχω τρία παιδιά που επίσης γεννήθηκαν εδώ».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ