Το πέναλτι που ζήτησε ο Ολυμπιακός (vid)

Το πέναλτι που ζήτησε ο Ολυμπιακός (vid)

Στο 21ο λεπτό του αγώνα Ολυμπιακός-Πανιώνιος ο Χριστοδουλόπουλος έπεσε στην περιοχή των φιλοξενούμενων, ζήτησε πέναλτι, αλλά ο Κοτσάνης δεν υπέδειξε τίποτε.

Δεν αποτελεί νέο το να μην δίνεται κάποιο πέναλτι στον Ολυμπιακό. Ειδικά φέτος έχουν γίνει και δεν έχουν δοθεί τόσα πολλά, που το μέτρημα έχει χαθεί. Με τους Ερυθρόλευκους, λοιπόν, να ζητούν παράβαση και στη φάση του 21ου λεπτού, όταν ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος γκρεμίστηκε μέσα στον περιοχή του Πανωνίου, με τον Τσιλούλη να συμμετέχει στη φάση.

Ο Χριστοδουλόπουλος και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον διαιτητή Κοτσάνη, ζητώντας να υποδειχθεί πέναλτι. Μάλιστα ο εξτρέμ των Πειραιωτών ήταν εξοργισμένος με τον διαιτητή, λέγοντάς του πως ο Τσιλούλης του χτύπησε το γόνατο και για αυτόν τον λόγο τον ανέτρεψε.

Στο βίντεο δεν φαίνεται ξεκάθαρα η φάση, ούτε μπορούν να βγουν εύκολα συμπεράσματα, ωστόσο ο ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου δείχνει να έχει επαφή με τον παίκτη του Ολυμπιακού. Με τον διαιτητή να συνεχίζει τη φάση και να μην δείχνει τίποτα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ