Λάζαρος: «Η πιο παραγωγική μου χρονιά, θα τα δώσουμε όλα στην Τούμπα»

Λάζαρος: «Η πιο παραγωγική μου χρονιά, θα τα δώσουμε όλα στην Τούμπα»

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός μετά το 4-0 επί του Πανιωνίου τόνισε ότι διανύει την πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του και αφιέρωσε το γκολ που πέτυχε στα θύματα της Θύρας 7.

Ο Ολυμπιακός σκόρπισε στους τέσσερις ανέμους τον Πανιώνιο (4-0), με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο να πετυχαίνει το τρίτο γκολ των Πειραιωτών.

Αυτό ήταν το 9ο γκολ του «ερυθρόλευκου» μεσοεπιθετικού σε 23 παιχνίδια, με τον ίδιο μετά το τέλος του αγώνα να δηλώνει ότι διανύει την πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του. Μάλιστα, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, έχει τις δυνατότητες για να τα πάει ακόμα καλύτερα, ενώ αφιέρωσε το γκολ που πέτυχε στα θύματα της Θύρας 7.

Παράλληλα, μίλησε για το ντέρμπι που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ και τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι θα πάνε στην Τούμπα για να τα δώσουν όλα και να μειώσουν τη διαφορά από τους Ασπρόμαυρους.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Έχασα 2-3 γκολ σήμερα. Μπορούσε η νίκη να έρθει από το πρώτο ημίχρονο. Είναι δουλειά του προπονητή ότι με το ροτέισον δεν χάνεται η ταυτότητα της ομάδας. Από εκεί και πέρα, μειώσαμε τη διαφορά με αυτήν τη νίκη. Δεν με απασχολεί το ποιος θα νικήσει στο αυριανό ντέρμπι. Εμείς θέλουμε να μειώσουμε τη διαφορά και να παραμείνουμε σε καλό φεγγάρι. Για αυτό θα πάμε την άλλη βδομάδα στην Τούμπα να τα δώσουμε όλα.

Προσωπικά, αν δεν είχα τον τραυματισμό και αν είχα λίγη τύχη παραπάνω, τα νούμερά μου θα ήταν ακόμη καλύτερα. Διανύω την πιο παραγωγική μου χρονιά. Σε 23 παιχνίδια έχω βάλει 9 γκολ, αλλά επειδή ξέρω τον εαυτό μου, μου λείπει «μισό κλικ» ακόμη.

Όταν είδα το πανό για τα θύματα της Θύρας 7, το είχα στο μυαλό μου από την αρχή. Ξέρουμε ότι το Σάββατο είναι το ετήσιο μνημόσυνο και ήθελα πολύ το γκολ και γι’ αυτόν τον λόγο, για να το αφιερώσω εκεί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ