Κότνικ: «Φάνηκε η ποιότητα του Ολυμπιακού»

Κότνικ: «Φάνηκε η ποιότητα του Ολυμπιακού»

Ο Σλοβένος πορτιέρο του Πανιωνίου τόνισε ότι οι Κυανέρυθροι πάλεψαν για 65 λεπτά στο «Γ. Καραϊσκάκης», αλλά μετά το 1-0 φάνηκε η ποιότητα των παικτών του Ολυμπιακού.

Ο Πανιώνιος στο πρώτο ημίχρονο δυσκόλεψε τον Ολυμπιακό, αλλά στο δεύτερο δέχθηκε τέσσερα γκολ (4-0) και έφυγε με άδεια χέρια από το «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο πορτιέρο των φιλοξενούμενων, Μάτιτς Κότνικ, μετά το τέλος του αγώνα τόνισε ότι οι Κυανέρυθροι πάλεψαν για 65 λεπτά, αλλά μετά το 1-0 φάνηκε η ποιότητα του Ολυμπιακού. Οσον αφορά στον τραυματισμό του, ο Σλοβένος τερματοφύλακας τόνισε ότι αύριο θα υποβληθεί σε εξετάσεις, προκειμένου να φανεί το μέγεθος του προβλήματος.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Παλέψαμε για 65 λεπτά και δημιουργήσαμε και εμείς κάποιες ευκαιρίες για να πετύχουμε κάποιο γκολ. Ο Ολυμπιακός μας πίεσε πολύ. Από εκεί και πέρα, όμως δεν παίξαμε έξυπνα και γνωρίσαμε την ήττα.

Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα. Όπως είπα και πριν παλέψαμε για 65 λεπτά. Μετά το 1-0 όμως φάνηκε η ποιότητα του Ολυμπιακού.  Και ο αντίπαλος τερματοφύλακας έκανε καλές επεμβάσεις. Όπως είπα όμως μετά το πρώτο γκολ ο Ολυμπιακός έδειξε την ποιότητα του και έφτασε στη νίκη».

Για τον τραυματισμό του στο χέρι: «Θα κάνω αύριο εξετάσεις για να δούμε τι έχω. Ελπίζω να μην είναι κάτι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ