Καμαρά: «Μετά το 65’ μας βγήκε η κούραση»

Καμαρά: «Μετά το 65’ μας βγήκε η κούραση»

Ο 26χρονος μέσος τόνισε ότι ο Πανιώνιος στάθηκε καλά για 65 λεπτά στο «Γ. Καραϊσκάκης», αλλά μετά βγήκε η κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια.

Στην κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια απέδωσε ο Ουμάρ Καμαρά τη βαριά ήττα (4-0) του Πανιωνίου από τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο 26χρονος μέσος μετά το τέλος του αγώνα τόνισε ότι οι Κυανέρυθροι έπαιξαν πολύ καλά μέχρι το 65’, αλλά στη συνέχεια βγήκε η κούραση από τους συνεχόμενους αγώνες και μοιραία δέχθηκαν πολλά γκολ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την ευκαιρία που έχασε στο πρώτο ημίχρονο: «Ήταν μεγάλη ευκαιρία, αλλά ο τερματοφύλακας βγήκε στον σωστό χρόνο και με πρόλαβε. Έτσι είναι η ζωή στο ποδόσφαιρο. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά.

Για την εμφάνισή του και την εικόνα του Πανιωνίου: «Ύστερα από αρκετούς τραυματισμούς που είχα επέστρεψα δυνατός. Ο προπονητής μου έχει δώσει την ευκαιρία να παίζω και θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα. Παίξαμε μέχρι το 65’ πολύ καλά, αλλά μετά μας βγήκε η κούραση. Παίζουμε κάθε τρεις ημέρες παιχνίδια και ήταν αναμενόμενο να έρθει η κούραση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ