Πόνσε: «Με τέτοιους συμπαίκτες γίνεται πιο εύκολο το γκολ»

Πόνσε: «Με τέτοιους συμπαίκτες γίνεται πιο εύκολο το γκολ»

Ανυπόμονος για το αποψινό ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ δήλωσε ο Εζεκιέλ Πόνσε που θέλει να σκοράρει για να βοηθήσει την ΑΕΚ ώστε να φτάσει στη νίκη κόντρα στον Δικέφαλο του Βορρά.

Ο Εζέκιελ Πόνσε, πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα με 12 γκολ, είναι ένα από τα κεντρικά πρόσωπα του ντέρμπι του ΟΑΚΑ κόντρα στον ΠΑΟΚ, μια και άπαντες στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο ευελπιστούν να κάνει τη διαφορά.

Αυτός δεν φαίνεται να αγχώνεται μιας και ανυπομονεί να αγωνιστεί, δηλώνοντας πως το γκολ γίνεται πιο εύκολη υπόθεση με τους παίκτες του έχει στο πλευρό του στην Ένωση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στράικερ της Ένωσης στη Real News:

«Κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να παίζει στα ντέρμπι και στη διάρκειά τους να διακρίνεται. Είμαστε σε εξαιρετική κατάσταση, έχουμε δημιουργήσει σερί νικών που μας χαρίζει αυτοπεποίθηση και θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη.

Εννοείται πως θέλω να σκοράρω, αλλά αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι να βοηθήσω την ομάδα μου να προσθέσει ακόμη τρεις βαθμούς στο ενεργητικό της. Ξέρουμε ότι ο κόσμος έχει απαιτήσεις από εμάς και από την πλευρά μας κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να είναι χαρούμενος. Όταν έχεις συμπαίκτες με ποιότητα να σε τροφοδοτούν, το έργο του επιθετικού γίνεται πιο εύκολο και αποδοτικότερο.

Δουλεύουμε σκληρά στην προπόνηση και καθημερινά εξελισσόμαστε, γινόμαστε όλο και καλύτεροι, με κοινό σκοπό τις ανταγωνιστικές εμφανίσεις και τις περισσότερες δυνατές νίκες μέχρι το τέλος της περιόδου.  Είμαστε μια γροθιά και θα παραμείνουμε έτσι στοχεύοντας ψηλά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ