Έτσι θα παίξει ο ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ

Έτσι θα παίξει ο ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ

Ο δικέφαλος του Βορρά θέλει να κάνει τη δουλειά του και στο ΟΑΚΑ, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να παρατάσσει την ομάδα με την επιτυχημένη συνταγή των τελευταίων αγώνων.

Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος για ακόμη ένα μεγάλο παιχνίδι καθώς αντιμετωπίζει στις 19:30 στο ΟΑΚΑ την ΑΕΚ στο ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής. Ο Δικέφαλος του Βορρά, ο οποίος είναι πρωτοπόρος της βαθμολογίας και έχει 17 νίκες και μια ισοπαλία σε 18 ματς φιλοδοξεί να κάνει σωστά τη δουλειά του σε άλλο ένα παιχνίδι, ώστε να βρεθεί ένα βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου έχει πέντε απουσίες. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Βέρνμπλουμ και Κάνιας, ο τιμωρημένος Δημήτρης Γιαννούλης αλλά και οι νεοαποκτηθέντες Ολιβέιρα και Ίνγκασον.

Ο Ρουμάνος τεχνικός για τη μάχη με την ΑΕΚ πήρε του εξής 18 παίκτες: Ρέι, Πασχαλάκη, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Τόσκα, Βιεϊρίνια, Σάκχοφ, Μαουρίσιο, Μίσιτς, Μπίσεσβαρ, Πέλκα, Ελ Καντουρί, Ζαμπά, Λημνιό, Ενρίκε, Άκπομ, Σφιντέρσκι.

Το πλάνο για την 11αδα του ΠΑΟΚ στηρίζεται στην πετυχημένη συνταγή των τελευταίων εβδομάδων. Έτσι στο βασικό σχήμα αναμένεται να βρεθεί ο Πασχαλάκης κάτω από τα δοκάρια, ο Βιεϊρίνια αριστερά και ο Μάτος δεξιά στην άμυνα με κεντρικό αμυντικό δίδυμο του Βαρέλα και Κρέσπο, στα χαφ θα είναι ο Μαουρίσιο και ο Σάκχοφ, πιο μπροστά τους ο Μπίσεσβαρ, αριστερά στην επίθεση ο Ελ καντουρί, δεξιά ο Ζαμπά (έχει δοκιμαστεί και ο Λημνιός) και στην κορυφή θα είναι ο Άκπομ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ