Κ19: ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 2-4

Κ19: ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 2-4

Ο ΠΑΟΚ ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Κ19, καθώς επικράτησε με 4-2 της Ένωσης.

Το τρένο του ΠΑΟΚ δεν είχε στάση ούτε και στο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ, καθώς ο Δικέφαλος του Βορρά επικράτησε της Ένωσης εκτός έδρας με 4-2 και συνέχισε την αήττητη πορεία του στο φετινό πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία ήταν ανώτερη σε όλο το παιχνίδι και έχασαν την πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι στο 32’ με τον Μπαλογιάννη, αλλά ο Γκίνης κράτησε ανέπαφη την εστία του στην εκτέλεση φάουλ του παίκτη του ΠΑΟΚ. Στο 43’ η ΑΕΚ βρέθηκε πίσω στο σκορ με τον ίδιο παίκτη να μπαίνει μέσα στην περιοχή μετά από μπαλιά του Γκαργκατζίδη και να κάνει με πλασέ το 1-0, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στην αρχή του δεύτερου μέρους οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν τα τέρματά του, με τον Χατζηστραβό να βγάζει για τον Δούμτση και ο τελευταίος να γράφει με διαγώνιο σουτ το 2-0.

Ωστόσο, η ΑΕΚ κατάφερε να βρει τον τρόπο να γυρίσει το ματς. Πρώτα, στο 62΄ ο Πατρινός μείωσε σε 2-1, παίρνοντας την μπάλα , ενώ μόλις τρία λεπτά αργότερα ο Μπογκτάνι έφερε το παιχνίδι στα ίσα, κάνοντας το 2-2 με κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Τσέλιου.

Παρόλο αυτά, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει την νίκη στο τέλος της αναμέτρησης, καθώς ο ν Γκαργκαλατζίδης πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα κάνοντας από κοντά το 3-2 και επτά λεπτά αργότερα ο ΠΑΟΚ κέρδισε πέναλτι για ανατροπή του Τζοβάρα από τον Αρβανίτη.

ΑΕΚ Κ19 (Γ. Σίμος) : Γκίνης, Αρβανίτης, Μπογκντάνι, Μπούσης, Σταμούλης, Μπότος, Σαρδέλης(65′ Τσέλιος) , Μαχαίρας, Τάμπας, Χριστόπουλος, Πατρινός(78′ Μάρκου)

ΠΑΟΚ Κ19 (Π. Γκαρσία): Παπαδόπουλος, Τσαούσης, Λύρατζης, Μιχαηλίδης, Διαμαντής, Τσιγγάρας, Μπαλογιάννης, Χατζηστραβός, Γαίτανίδης, Δούμτσης, Γκαργκαλατζίδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ