Μάχη με τον χρόνο ο Ομάρ

Μάχη με τον χρόνο ο Ομάρ

Ο Νορβηγός μπακ του Ολυμπιακού δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του προπονητή του για το παιχνίδι με τη Λαμία, ενώ θα δώσει μάχη για να είναι παρών στο ευρωπαϊκό ματς κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου (14/02).

Ο διεθνής Νορβηγός άσος του Ολυμπιακού, Ομάρ Ελαμπντελαουί, στάθηκε άτυχος στην αναμέτρηση του πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο στο Γ. Καραϊσκάκης, καθώς στο πρώτα λεπτά του αγώνα τραυματίστηκε και στο 14’ έγινε αναγκαστική αλλαγή, αφήνοντας τη θέση του στον Βασίλη Τοροσίδη.

Ο έμπειρος άσος δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για το παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στη Λαμία (06/02), το οποίο δεν προβληματίζει τον Ίβηρα κόουτς καθώς πιθανότατα θα ήταν εκτός πλάνων και για λόγους rotation, ώστε να πάρει μερικές ανάσες.

Αυτό που προκαλεί πονοκέφαλο στον 48χρονο τεχνικό είναι να μπορεί να δώσει το παρών στο μεγάλο ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (10/02), πράγμα αμφίβολο.

Ο παίκτης και το ιατρικό επιτελείο των Ερυθρόλευκων θα δώσουν τη δική τους «μάχη» με τον χρόνο, για να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση τουλάχιστον στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Ντιναμό Κιέβου για τους «32» του Europa League (14/02).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ