Λάρισα – Ατρόμητος 0-1

Λάρισα – Ατρόμητος 0-1

Ο Ατρόμητος πήρε μια πολύτιμη νίκη (1-0) στον τραγικό αγωνιστικό χώρο του AEL FRC Arena κόντρα στη Λάρισα, με σκόρερ τον Μανούσο, που είχε περάσει λίγα λεπτά πριν στο γήπεδο.

Ο Ατρόμητος πέτυχε μια τεράστια εκτός έδρας νίκη, επικρατώντας της Λάρισας με 1-0 με χρυσό σκόρερ τον Μανούσο. Ο Έλληνας επιθετικός πέρασε στο ματς ως αλλαγή στο 85ο λεπτό και τέσσερα λεπτά αργότερα άνοιξε το σκορ με όμορφο σουτ κι έδωσε τρεις πολύτιμους βαθμούς στους Περιστεριώτες, οι οποίοι επέστρεψαν στις νίκες μετά από πέντε σερί αποτυχημένες προσπάθειες.

Στο ξεκίνημα του παιχνιδιού, η Λάρισα μπήκε πολύ δυνατά και μόλις στο 3ο λεπτό έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία. Ο Ντέλετιτς έφυγε στην κόντρα, προσπάθησε να γυρίσει στον Φατιόν, ο Σάκιτς αντί να διώξει πλάσαρε στον Μιλοσάβλιεβιτς, ο οποίος από κοντά έστειλε τη μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι. Επτά λεπτά αργότερα και πάλι ο Ντέλετιτς σούταρε από μακριά, αλλά ο Μέγερι μπλόκαρε. Μετά το εκρηκτικό 10λεπτο της Λάρισας, ο Ατρόμητος ισορρόπησε το παιχνίδι και μάλιστα είχε κάποιες καλές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ.

Συγκεκριμένα, στο 16′ την κεφαλιά του Κουλούρη την έδιωξε σε κόρνερ ο Κρίστινσον, ενώ στο 32ο λεπτό το σουτ που επιχείρησε ο Σάκιτς πέρασε ψηλά άουτ. Το 0-0 ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Ένα ημίχρονο που δεν είχε πολλές φάσεις, ενώ και ο αγωνιστικός χώρος δεν βοήθησε καθόλου ώστε να παιχτεί ποδόσφαιρο.

Χρυσή αλλαγή ο Μανούσος

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι, με σκοπό να πιέσουν και να αναγκάσουν τον Ατρόμητο σε λάθη, όμως η ομάδα του Περιστερίου ισορρόπησε και στο πρώτο τέταρτο του δευτέρου μέρους δεν είχε τίποτα αξιόλογο.

Στο 65ο λεπτό ήρθε η πρώτη καλή φάση του δευτέρου ημιχρόνου, με την ΑΕΛ να απειλεί με τον Ντέλετιτς, ο οποίος σούταρε διαγώνια έξω από την περιοχή και έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Μέγερι. Στο 79ο λεπτό ο Κουλούρης επιχείρησε το σουτ με πολλά σώματα μπροστά του από καλή θέση, όμως η μπάλα χτύπησε στο σώμα του Γκόλια.

Κι ενώ όλα έδειχναν ότι το ματς θα λήξει ισόπαλο, ο Μανούσος που είχε περάσει τέσσερα λεπτά πριν στον αγωνιστικό χώρο, πέτυχε το χρυσό γκολ της αναμέτρησης. Λίγο μετά την είσοδό του στο ματς, ο επιθετικός του Ατρόμητου δέχτηκε πάσα από τον Μπρούνο και με σουτ με το αριστερό, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα ξεσπώντας σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ με τον Ατρόμητο να παίρνει μια πολύτιμη νίκη στην προσπάθεια για την παραμονή του στην πρώτη πεντάδα σε έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο.

Το «κλειδί»: Η χρυσή αλλαγή του Νταμίρ Κάναντι με τον Μανούσο, ο οποίος σκόραρε το γκολ της νίκης του Ατρόμητου στο 89′.

Το 10άρι: Ο Μανούσος ήταν ο κορυφαίος του ματς και η χρυσή αλλαγή για τον Ατρόμητο, καθώς λίγα λεπτά από όταν μπήκε στο γήπεδο, πήρε πάσα από τον Μπρούνο και με σουτ με το αριστερό, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στον πάγκο: Αναμφίβολα το AEL FC Arena, το οποίο αποτελεί ένα τουλάχιστον επικίνδυνο γήπεδο για τους ποδοσφαιριστές και ακατάλληλο για να αγωνιστεί κανείς.

Γιατί κόουτς: Ο Νταμίρ Κάναντι έκανε την χρυσή αλλαγή με την αντικατάσταση του Ουάρντα και την είσοδο του Μανούσου, ο οποίος ήταν ο χρυσός σκόρερ του ματς.

Λάρισα – Ατρόμητος 0-1

Διαιτητής: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), Βοηθοί: Γιώργος Χριστακόγλου (Χαλκιδικής), Κωνσταντίνος Ψαρρής (Ζακύνθου)

Γκολ: Μανούσος (89′)

Κάρτες: Φατιόν (21′), Μιλοσάβλιεβιτς (28′), Καρανίας (46′) – Ενσικουλού (45′), Ουμπίντες (53′), Μάντσον (56′), Κατράνης (74′)

Λάρισα (Τζανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Μπαργκάν (Λεοζίνιο 85′), Μιλοσάβλιεβιτς, Ντέλετιτς, Γιακιμόβσκι, Γκόλιας, Ζίζιτς, Καρανίκας, Νούνιτς, Γκοΐκοβιτς, Φατιόν (Σετσέροβιτς 58′).

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μέγιερι, Σάκιτς, Ρισβάνης, Ούμπιδες, Χατζηισαΐας, Μάντσον (Νάτσος 82΄), Κατράνης, Κουλούρης, Ενσικουλού (Μπρούνο 66′), Καρασαλίδης, Ουάρντα (Μανούσος 85′).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ