Αποθέωση για Βράνιες: Ανέβηκε στην κερκίδα και φώναζε συνθήματα! (pics)

Αποθέωση για Βράνιες: Ανέβηκε στην κερκίδα και φώναζε συνθήματα! (pics)

Ο Βόσνιος βρίσκεται στο ΟΑΚΑ για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο της ΑΕΚ – Ανέβηκε στην κερκίδα, φώναζε συνθήματα και έδωσε ρυθμό με το τύμπανο!

Μπορεί στην Αντερλεχτ να είναι ουσιαστικά ανεπιθύμητος μετά το σκάνδαλο με την Γέλενα Καρλέουσα, αλλά στους κόλπους των οπαδών της ΑΕΚ θεωρείται… Βασιλιάς!

Ο λόγος για τον Όγκνιεν Βράνιες, ο οποίος ταξίδεψε στην Αθήνα και αυτή την ώρα βρίσκεται στο ΟΑΚΑ και παρακολουθεί από κοντά το μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, για την 19η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Ο Βόσνιος σέντερ μπακ λίγο πριν την έναρξη του μεγάλου παιχνιδιού μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και αποθεώθηκε από τους οπαδούς της Ενωσης!

Οι Κιτρινόμαυροι φίλαθλοι του έδειξαν για μια ακόμα φορά την αγάπη τους, με τον ίδιο να χειροκροτεί τον κόσμο και να τον ευχαριστεί για την θερμή υποδοχή. Μάλιστα, δεν δίστασε να ανέβει στην κερκίδα των οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ και να φωνάξει μαζί τους συνθήματα, ενώ έδωσε και τον ρυθμό χτυπώντας το τύμπανο! Λίγα λεπτά αργότερα αποχώρησε από το πέταλο και πήγε στα επίσημα, για να παρακολουθήσει τον μεγάλο αγώνα.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ