Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ

Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ

Ο Δικέφαλος δεν έχασε ούτε στο ΟΑΚΑ από την ΑΕΚ καθώς το ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής έληξε ισόπαλο 1-1.

Ο ΠΑΟΚ έκανε τεράστια προσπάθεια στο ΟΑΚΑ παίζοντας με 10 παίκτες από το 32’ λόγω της αποβολής του Λέο Ζαμπά με δύο ανύπαρκτες κίτρινες και αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την ΑΕΚ στο ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής. Ο Δικέφαλος του Βορρά προηγήθηκε στο 10’ με τον Μαουρίσιο και είχε τον πλήρη έλεγχος του αγώνα μέχρι την άδικη αποβολή του Ζαμπά.

Μετά περίμενε πιο πίσω την ΑΕΚ και κρατούσε καλά μέχρι την ισοφάριση του Πόνσε στην μοναδική ολιγωρία της άμυνάς του και στη μοναδική κλασική ευκαιρία της Ένωσης. Το τελικό 1-1 κράτησε τον ΠΑΟΚ αήττητο στο πρωτάθλημα, αλλά ο Ολυμπιακός μείωσε τη διαφορά στους 6 βαθμούς από την κορυφή πριν το ντέρμπι των δύο στην Τούμπα την επόμενη εβδομάδα.

Πασχαλάκης: Συνολικά ήταν καλός, αλλά στη φάση του γκολ του Πόνσε δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Δεν είναι δική του ευθύνη όμως, αλλά της άμυνας.

Βαρέλα: Έκανε πολύ καλό παιχνίδι, κέρδισε τις περισσότερες μάχες, αλλά έχασε τον Πόνσε στη φάση της ισοφάρισης της ΑΕΚ. Από δική του ασίστ κεφαλιά είχε προηγηθεί ο ΠΑΟΚ με 1-0.

Κρέσπο: Κι αυτός έκανε καλό παιχνίδι καθαρίζοντας πολλές φάσεις στην περιοχή του Δικέφαλου πριν γίνουν πιο απειλητικοί οι παίκτες της ΑΕΚ.

Βιεϊρίνια: Ξεκίνησε καλά, αλλά μετά το 32’ και την αποβολή του Ζαμπά έπαιξε πιο συντηρητικά και αμυντικά. Η ΑΕΚ έπαιξε πολύ από την πλευρά του γιατί είχε και κίτρινη από το πρώτο ημίχρονο.

Μάτος: Έκανε καλό παιχνίδι κυρίως αμυντικά καθώς καθάρισε τις περισσότερες φάσεις από την πλευρά του.

Μαουρίσιο: Έβαλε το γκολ με το οποίο προηγήθηκε ο ΠΑΟΚ και ήταν πολύ καλός. Περιορίστηκε στα ανασταλτικά του καθήκοντα μετά την αποβολή του Ζαμπά και τα πήγε καλά σε γενικές γραμμές.

Σάκχοφ: Ήταν καλός και χρεώθηκε άδικα μια κίτρινη σε μαρκάρισμα στον Μπακασέτα ενώ είχε διώξει πρώτα την μπάλα. Μετά ήταν πιο διστακτικός και έγινε αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο για να προστατευτεί.

Μπίσεσβαρ: Πολύ καλός όσο το ματς ήταν 11 εναντίον 11. Δημιουργούσε προβλήματα, αλλά θυσιάστηκε για την αμυντική λειτουργία της ομάδας.

Ελ Καντουρί: Ήταν καλός στο πρώτο μέρος, αλλά έπεσε η απόδοσή του στην επανάληψη. Φάνηκε να μένει και από δυνάμεις γι’ αυτό και έγινε αλλαγή.

Ζαμπά: Τζάμπα αποβλήθηκε. Δεν ήταν σε τόσο καλή μέρα, αλλά η αποβολή του ήταν με δύο κίτρινες ανύπαρκτες

Άκπομ: Πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις έως το τέλος. Μετά την αποβολή του Ζαμπά ήταν απελπιστικά μόνος στην επίθεση, αλλά βρήκε τρόπο να κάνει 2-3 τελικές προσπάθειες δείχνοντας ότι μπορεί να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Λημνιός: Μπήκε στο 59’ στη θέση του Μπίσεσβαρ για να καλύψει χώρους με τα τρεξίματά του. Σε αυτόν τον τομέα (ανασταλτικά) τα πήγε καλά.

Μίσιτς: Μπήκε στο 64’ στη θέση του Σάκχοφ. Δε φάνηκε ιδιαίτερα καθώς ο ΠΑΟΚ αμύνονταν στο δεύτερο ημίχρονο.

Πέλκας: Μπήκε στο 84’ στη θέση του Ελ Καντουρί. Προσπάθησε να φρεσκάρει τη μεσαία γραμμή, να πιέσει και να κρατήσει μπάλα. Τα πήγε καλά όσο έπαιξε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ