Παντελίδης: «Πρώτη φορά σήμερα ένιωσα μέλος της ομάδας»

Παντελίδης: «Πρώτη φορά σήμερα ένιωσα μέλος της ομάδας»

Η νίκη του Άρη απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα είχε τη δική της σημασία για τον Έλληνα τεχνικό.

Κερδισμένο τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά χαρακτήρισε τον Άρη ο Σάββας Παντελίδης στις δηλώσεις του μετά τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο προπονητής των κίτρινων τόνισε πως αυτή ήταν η πρώτη φορά που ένιωσε πραγματικά μέλος της ομάδας στους δυόμισι μήνες παρουσίες του σε αυτή.

Η αρχική τοποθέτηση του Έλληνα τεχνικού: «Πετύχαμε μια σπουδαία κατά την άποψή μου νίκη βαθμολογική και ψυχολογική. Βασικός αντίπαλος ήταν η κόπωση από δυο παιχνίδια που έχουν περάσει. Δεν είναι το ίδιο όταν έχεις παιχνίδι μεσοβδόμαδα, είχαμε μια μέρα λιγότερη για ξεκούραση από τον αντίπαλο και αυτό με φόβιζε. Αλλά το πίστευα ότι θα κάνανε πειστική εμφάνιση. Δεν βρήκαμε εύκολα διαδρόμους από τον άξονα, δεν παίζει έτσι η ομάδα. Προσπαθήσαμε στο πρώτο ημίχρονο να αλλάξουμε πλευρές. Στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια η ομάδα έχει δεχτεί ένα τέρμα νομίζω. Η θέληση των παιδιών πολύ μεγάλη. Πρώτη φορά ένιωσα σήμερα μέλος της ομάδας από τότε που είμαι εδώ. Μας βοήθησε και ο κόσμος με τη φωνή του. Τα παιδιά που ήρθαν από αλλαγή έδωσαν ενέργεια, είναι κομμάτι που πρέπει να κρατήσουμε, ότι μπορούν τα παιδιά αυτά να βοηθήσουν».

Για τις πολλές λύσεις που έχει πλέον μεσοεπιθετικά: «Νομίζω το πρόβλημα δεν είναι εκεί. Δεν είμαι τρελός κάποιος που πάει καλά να τον αφήνω έξω. Υπάρχει υγιής ανταγωνισμός. Αν κάτι λείπει από αυτή την ομάδα είναι η χαρά, πήραμε λίγη σήμερα. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμη».

Για το τι εννοεί ότι ένιωσε πρώτη φορά μέλος της ομάδας: «Οι έξυπνοι άνθρωποι θα το καταλάβουν.

Για τον λόγο που δεν έκανε rotation: «Επένδυσα στη συνοχή της ομάδας και κράτησα τα παιδιά που μπορούσαν να βοηθήσουν σε μια στιγμή κόπωσης».

Για το αν η ομάδα είχε ανάγκη έναν φορ: «Και να πούμε ότι χρειαζόταν είναι άνευ ουσία. Ό,τι έγινε έγινε. Αυτούς έχουμε αυτούς πιστεύουμε. Το σημαντικό είναι εγώ να έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά, όπως όλοι οι υπόλοιποι σε μένα, και να τα στηρίζω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ