Ο Μαουρίτσιο χάλασε το σερί της ΑΕΚ

Ο Μαουρίτσιο χάλασε το σερί της ΑΕΚ

Το γκολ του Μαουρίτσιο στο ΟΑΚΑ ήταν το πρώτο που δέχτηκε η ΑΕΚ μετά από επτά παιχνίδια στη Super League.

Η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ αναδείχτηκαν ισόπαλοι με 1-1 στο ΟΑΚΑ για τη 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, με τον Δικέφαλο του βορρά να βλέπει τον Ολυμπιακό να μειώνει τη διαφορά από την κορυφή στους έξι βαθμούς.

Η Ένωση από την άλλη είδε ένα μοναδικό σερί να σπάει απόψε στον αγωνιστικό χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου, καθώς το γκολ που πέτυχε ο Μαουρίτσιο στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης ήταν το πρώτο που δέχτηκαν οι κιτρινόμαυροι μετά από επτά συνεχόμενα παιχνίδια.

Η ΑΕΚ είχε να δεχτεί γκολ 11 ώρες και 19 λεπτά μέχρι σήμερα, με το τελευταίο γκολ να το έχει σκοράρει ο Καμαρά του Παναιτωλικού στη νίκη της ομάδας του Αγρινίου με 2-1 στις 24 Νοεμβρίου του 2018.

Ο Αλχασάν Καμαρά πετύχαινε και τα δύο γκολ του Παναιτωλικού, το δεύτερο στο 51ο λεπτό με κεφαλιά. Έκτοτε η Ένωση έπαιξε επτά αγώνες στη Super League, όπου έκανε έξι νίκες και μια ισοπαλία, χωρίς να δεχτεί γκολ. Σήμερα σταμάτησε το σερί της ομάδας του Μαρίνου Ουζουνίδη μετά από 70 μέρες ή αν θέλετε 679 αγωνιστικά λεπτά από το κεφάλι του Μαουρίτσιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ