Ψηφίστε τον MVP της 19ης αγωνιστικής (Γκάλοπ)

Ψηφίστε τον MVP της 19ης αγωνιστικής (Γκάλοπ)

Το 10.gr σας δίνει την ευκαιρία να αναδείξετε τον πολυτιμότερο ποδοσφαιριστής της αγωνιστικής μέσω του poll που ετοίμασε για εσάς.

Φινάλε και στην 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. Εσεις έχετε τη δυνατότητα να ψηφίζετε τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή στο σχετικό γκάλοπ που ετοίμασε to10.gr. Μαουρίσιο, Εζκίελ Πόνσε, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Ματέο Γκαρσία και Μαρκ Φερνάντεζ οι πέντε που ξεχωρίσαμε αυτή την εβδομάδα.

Μαουρίσιο
Ο Βραζιλιάνος έβαλε το γκολ με το οποίο προηγήθηκε ο ΠΑΟΚ στο 1-1 με την ΑΕΚ και ήταν πολύ καλός γενικότερα. Μετά την αποβολή του Ζαμπά περιορίστηκε στα ανασταλτικά του καθήκοντα σε γενικές γραμμές ανταπεξήλθε.

Εζεκίελ Πόνσε
Σε μια ΑΕΚ που δεν ικανοποίησε με την απόδοσή της κόντρα στον έτερο δικέφαλο, ο Αργεντινός επιθετικός ήταν από τους λίγους που ξεχώρισαν. Αλλωστε ήταν και ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος της Ενωσης συνεχίζοντας να βρίσκει δίχτυα για μία ακόμη αγωνιστική.

Λάζαρος  Χριστοδουλόπουλος
Η συμβολή στην εμφατική νίκη του Ολυμπιακού επί του Πανιωνίου με 4-0 ήταν  καθοριστική. Είχε μερικές εξαιρετικές εμπνεύσεις είτε σε προσωπικές ενέργειες, είτε σε ομαδικές δημιουργώντας για τους συμπαίκτες του. Σε αρκετές περιπτώσεις έκανε… άνω-κάτω την αντίπαλη άμυνα και θα μπορούσε να είχε σκοράρει πιο νωρίς. Τελικά βρήκε δίχτυα στο 79’ από τη βούλα του πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο ίδιος.

Ματέο Γκαρσία
Για δεύτερο σερί ματς ήταν ο λυτρωτής του Άρη, καθώς μετά την Ξάνθη σκόραρε και στο 1-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Αργεντινός εξτρέμ ήταν και γενικότερα πολύ καλός, έχοντας κι άλλες φάσεις για να σκοράρει, κάτι το οποίο έκανε τελικά στο 77’.

Μαρκ Φερνάντεζ
Σημείωσε και τα δύο γκολ του Αστέρα Τρίπολης στο πολύτιμο 2-0 μέσα στη Ριζούπολη επί του Απόλλωνα Σμύρνης. Ο Ισπανός επιθετικός σκόραρε στο 19’ και το 58’ για να ξεκολλήσει την ομάδα του από τις χαμηλές θέσεις και να την κρατήσει ζωντανή για τη μάχη της 5άδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ