Η κριτική των παικτών της ΑΕΚ

Η κριτική των παικτών της ΑΕΚ

Διαβάστε την κριτική από το 10.gr για την εικόνα των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να κερδίσει τον ΠΑΟΚ, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες 1-1. Διαβάστε την κριτική από το 10.gr για την εικόνα των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ.

Βασίλης Μπάρκας: Μπορεί να μην φέρει ευθύνη στο γκολ, αλλά θα μπορούσε να βγει να καθαρίσει την φάση πριν το 0-1. Δεν έδειχνε καλή και ψύχραιμη στάση, παρότι όποτε χρειάστηκε σε σουτ επενέβη. Και δη στα σουτ του Ακπομ.

Μιχάλης Μπακάκης: Επαιξε ένα ημίχρονο στο ντέρμπι και δεν ήταν καλός. Αγωνίστηκε ως αριστερός στόπερ στο 3-5-2 του Ουζουνίδη, αλλά ξεκάθαρα είχε πρόβλημα και αμυντικά και επιθετικά.

Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι: Σε κακή βραδιά ο Ουκρανός στόπερ. Στο 0-1 του ΠΑΟΚ είχε λάθος θέση απέναντι στον Μάτος που του βγήκε μπροστά του. Επιθετικά είχε 2 φάσεις για να απειλήσει, αλλά δεν τα κατάφερε. Αμυντικά έκοψε, αλλά τον στιγμάτισε το γκολ…

Μάριος Οικονόμου: Πολλές φάσεις τις καθάρισε, προσπάθησε να βοηθήσει επιθετικά, αλλά δίχως ουσία. Στο γκολ προσέφερε εύκολα το κόρνερ με ανάποδη κεφαλιά.

Νίκλας Χουλτ: Ο Σουηδός έκανε μπόλικα σπριντ, είχε διάθεση αλλά οι σέντρες του δεν είχαν αποδέκτες. Πολλές λανθασμένες… Κέρδισε με προσωπική του κίνηση την αποβολή του Ζαμπά.

Ροντρίγκο Γκάλο: Δεν ήταν αποτελεσματικός ο Βραζιλιάνος. Έκανε πολλές σέντρες, σπατάλησε αρκετά στημένα, αλλά δεν είχε ουσία… Επαιξε στο β’ ημίχρονο δεξί μπακ.

Αλεφ: Σε… ρηχά νερά κινήθηκε ο Βραζιλιάνος χαφ της ΑΕΚ. Επαιξε ως κόφτης από το ξεκίνημα το ματς, αλλά και στο ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου.

Πέτρος Μάνταλος: Για μεγάλο χρονικό διάστημα του α’ ημιχρόνου ήταν… χαμένος στον άξονα. Ακούμπησε ελάχιστα την μπάλα και έτσι βοήθησε και λίγο. Στην επανάληψη έπαιξε ως δεκάρι στο ρόμβο και πήρε περισσότερες πρωτοβουλίες. Δεν τα πήγε όμως καλά.

Τάσος Μπακασέτας: Στο πρώτο ημίχρονο ήταν αρνητικός. Πολλά λάθη και κομμένες φάσεις. Επαιξε μετά στην επανάληψη δεξιά στον ρόμβο, με περισσότερη ενέργεια.

Μάρκο Λιβάγια: Ακόμη και στην μέτρια βραδιά του ήταν η μεγαλύτερη απειλή για τον ΠΑΟΚ. Στο 5’ έκανε δυνατό σουτ και απέκρουσε Πασχαλάκης, ενώ δεν απείλησε σε άλλη φάση απευθείας τον αντίπαλο πορτιέρε. Εφτιαξε με την υπέροχη σέντρα του το γκολ της ΑΕΚ, αλλά από εκεί και πέρα… τίποτα.

Εζεκίελ Πόνσε: Ο άνθρωπος… γκολ. Για ακόμη μια φορά δούλεψε πολύ το ματς, πίεσε, έτρεξε και δικαιώθηκε στην σέντρα του Λιβάγια με την ωραία κεφαλιά του. Είναι φορ… λίρα εκατό.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Νέναντ Κρίστιτσιτς: Μπήκε στο β’ ημίχρονο αριστερά στο ρόμβο, μα περισσότερο αγωνιζόταν ως επιθετικός χαφ. Έδωσε ενέργεια και επιθετικότητα στην ΑΕΚ.

Λούκας Μπογέ: Ένα απόλυτο… μηδέν η παρουσία του στην ΑΕΚ για μισή ώρα.

Βίκτωρ Κλωναρίδης: Μπήκε στα τελευταία λεπτά και δεν έδωσε κάτι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ