Ο ΠΑΟΚ ανάμεσα στις έξι αήττητες ομάδες της Ευρώπης

Ο ΠΑΟΚ ανάμεσα στις έξι αήττητες ομάδες της Ευρώπης

Ο ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ και συνεχίζει να βρίσκεται μαζί με τη Γιουβέντους κι άλλες τέσσερις ομάδες στη λίστα με τους αήττητους της Ευρώπης.

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να μείνει όρθιος χθες στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ (1-1), παρά το γεγονός πως αγωνιζόταν με 10 παίκτες από το 32ο λεπτό μετά την αποβολή του Ζαμπά και εξακολουθεί να βρίσκεται ανάμεσα στις αήττητες ομάδες της Ευρώπης.

Ένα κλειστό κλάμπ που συγκροτούν πλέον μόλις έξι ομάδες, μιας και χθες το βράδυ η Παρί Σεν Ζερμέν γνώρισε την πρώτη της ήττα (2-1 εκτός έδρας από την Λιόν).

Όπως είναι γνωστό στις 3 Ιανουαρίου βγήκε εκτός και η Λίβερπουλ, μετά την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα, με 2-1 από την Μάντσεστερ Σίτι. Έτσι από τα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα, αήττητη εξακολουθεί να είναι μόνο η Γιουβέντους.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ΠΑΟΚ έχει 17 νίκες και δύο ισοπαλίες στα 19 έως τώρα παιχνίδια του στην ελληνική Super League και βρίσκεται στη λίστα με τις αήττητες ομάδες της Ευρώπης, λίγες μόλις μέρες πριν το μεγάλο ντέρμπι στην Τούμπα κόντρα στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά η λίστα με τις έξι αήττητες της Ευρώπης:

1. Γιουβέντους 19-3-0
2. Ερυθρός Αστέρας 19-2-0
3. ΠΑΟΚ 17-2-0
4. Μακάμπι Τελ Αβίβ 16-5-0
5. Σάλτσμπουργκ 15-3-0
6. Σλόβαν Μπρατισλάβας 14-4-0

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ